ZVEZDA IZGUBILA U HELSINKIJU, ALI PROŠLA DALJE: Jovančić crveno-bijelima pokazao put ka Kopenhagenu! - Volim Podgoricu

ZVEZDA IZGUBILA U HELSINKIJU, ALI PROŠLA DALJE: Jovančić crveno-bijelima pokazao put ka Kopenhagenu!

Fudbaleri Zvezde poraženi su na gostovanju u Helsinkiju sa 2:1 (0:0), ali taj poraz ih nije koštao 3. kola kvalifikacija pošto su u prvom meču u Beogradu slavili sa 2:0, što će se kasnije ispostaviti kao dovoljno za prolaz u narednu rundu ovog takmičenja.

Jedini gol za crveno-bijele u Helsinkiju postigao je Jovančić u 56. minutu meča.

Domaćin je poveo na startu drugog djela igre preko Delstroma, Zvezda je izjednačila deset minuta kasnije, dok je konačan rezultat postavio Riski, u nadoknadi vremena.

Naredni protivnik crveno-bijelima biće najvjerovatnije danski Kopenhagen koji iz prvog meča ima dva gola prednosti u odnosu na ekipu TNS.

Meču u Finskoj prethodila je provokacija Albanskih navijača koji su sa zastavom tzv. Kosova i Albanije provocirali i vrijeđali delagaciju Zvezde i novinare iz Srbije. Oni su brzom reakcijom obezbjeđenja izbačeni sa stadiona.

2 komentara

  1. I’d have to consult with you here. Which is not some thing I usually do! I enjoy reading an article which will make people feel. Also, many thanks for permitting me to comment!

  2. We wish saying thanks to all of you over again for that beautiful tips you supplied Jeremy when contriving a post-graduate investigation plus, most importantly, related to offering the many ideas inside a blog post. When we had known of your web page last year, i’d personally have been saved the needless measures we had been employing. Thanks to you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com