Home / NOVOSTI / Društvo / BUBAŠVABE JEDNE ODVRATNE! Otac košarkaša Budućnosti ogorčen na KS Crne Gore, sabotiraju njegov odlazak u Beograd (FOTO)

BUBAŠVABE JEDNE ODVRATNE! Otac košarkaša Budućnosti ogorčen na KS Crne Gore, sabotiraju njegov odlazak u Beograd (FOTO)

Vladimir Vuković, otac talentovanog košarkaša Budućnosti Andrije Vukovića, oštro je osudio Košarkaški savez Crne Gore.

Prema pisanju “Mozzartsporta”, KS Crne Gore koči Vukovića da obuče dres Srbije, što je razljutilo oca jednog od najtalentovanijih pionira na ovim prostorima.

Košarkaški savez Crne Gore sjedište FIBA nije dostavio potvrdu da talentovani Vuković nije nastupao za kadetsku reprezentaciju te zemlje, piše “Mozzart”. Zbog toga FIBA ne može da registruje 14-godišnjaka da igra Srbiju jer nisu ispunjeni svi uslovi.

“Evo na šta su sve spremni ljudi iz Košarkaškog saveza Crne Gore, da naštete djetetu od 14 godina i privremeno ga spriječe da zaigra na Evropskom prvenstvu za Srbiju. Ovo su napravili namjerno i iz nemoći, svjesni da će Andrija ipak biti licenciran u FIBA kao srpski igrač u narednih par mjeseci. Ne mogu da kažem da vam ovo na obraz služi, jer obraz prvo treba da imate a sada krenite da vam pokažem kakvu kičmu imaju Vukovići i šta znači karakter kod ljudi. Preziremo vas kao porodica, a sada zapamtite ovo obećanje – makar jednom sa balkona Grada Beograda zagrmjeće poruka Srbima u Crnoj Gori ali i vama bubašvabe jedne odvratne! Do tada, ja ću svjedočiti istinu o vama, spremajte se, spreman sam!”, napisao je Vuković.

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

 

 

loading...

5 0 komentara

  1. dao bi ja tebi po toj kicmi ova drzava te je rodila i stvorila sina da ima talenat za kosarku ne bitno koje si vjere i nacije i ko je na vlasti svi trcite gore cim vam malo para neko vise da a busas se u bratsvo ko je je ovaj krs stvorilo

  2. Ta drzava o kojoj ti pricas nije mu ni rodila sina a ni stvorila talenat. Objasnio bi ti kako se deca radjaju ali iq ti je na nivou sobne temperature a pravopis na nivou deteta od 6god. Za to po kicmi, ne bi komentari Sao. Smesan si kao crtani film.

  3. O čemu govori ovaj čovjek?

  4. A ti si BUBAŠVABA !!! Izgajniče i požmirepo jedna !!! Praviš sinu za čitav život biljeg DA ŽIVI KAO IZDAJICA SVOG OGNJIŠTA, barabo jedna !!!

  5. Biće ti dočekivan u CG kao i oni idioti Vlado Georgijev i Dušan Mandić koji zauvijek osramotiše sve što je crnogorsko.

    Pokaji se i upamet se grešniče dokt ti je vrijeme !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com