OTKRIVENO KO JE ŠESTA ŽRTVA MASAKRA U ZAGREBU: Ubica pokosio i mladića ubijene Josipe! (FOTO, VIDEO) - Volim Podgoricu

OTKRIVENO KO JE ŠESTA ŽRTVA MASAKRA U ZAGREBU: Ubica pokosio i mladića ubijene Josipe! (FOTO, VIDEO)

U Novom Zagrebu, u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, se sinoć nešto prije 21:30 dogodilo šestostruko ubistvo, koji je šokiralo Hrvatsku i čitav Balkan. Hrvatski mediji prenose da su sada poznati indentiteti svih žrtava ovog stravičnog masakra.

Ubica je, kako je otkriveno, 36-godišnji Igor Nađ. On je usmrtio dva muškarca, tri žene i jedno dijete (10). Preživjela je samo beba stara dva mjeseca koja nije povrijeđena. Istraga o ovom slučaju je u toku.

Kako Vijesti.hr nezvanično saznaju, ubijene su i sestre Maja i Josipa Tojagić., a 10-godišnjak je najvjerovatnije bio Majin sin. Među ubijenima su Majini roditelji Dragomir Tojagić i Filjke Tojagić.

Iz izvora bliskih istrazi Index.hr saznaje se da je šesta žrtva masakra Davor Paušak sa kojim je ubijena Josipa bila u vezi.

FOTO: FACEBOOK/MAYA ROGI TOJAGIC-ĐAN
Ubica je rođen u Vukovaru 1983. godine. Ima 36 godina i zove se Igor Nađ. Prema pisanju hrvatskih medija, Igor je sa ubijenom Majom imao je bebu. Njih dvoje su bili vereni.

Policija je jutros potvrdila da je Igor počinio samoubistvo, nakon što ga je policija pronašla posle stravičnog masakra.

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Drago Prgomet izjavio je kako je razumljiv nemir i osećaj nesigurnosti kod dijela građana Zagreba nakon šestostrukog ubistva na Kajzerici, ali da brza reakcija policije dokazuje da Zagreb i dalje ostaje bezbjedan grad.

“Sasvim je razumljivo da je ova tragedija unijela nemir i stvorila osjećaj nesigurnosti kod dijela naših sugrađana”,saopštio je Prgomet. Dodao je da nema grada ili naselja na svijetu u kojem neko može garantovati da se neće dogoditi ovakve tragedije.

“Ipak, vrlo brza reakcija naše policije daje mi za pravo da kažem kako Zagreb i dalje ostaje grad u kojem ne moramo da se bojimo za svoju bezbjednost”, rekao je.

Prgomet kaže kako su svi strašno pogođeni viješću o višestrukom ubistvu koje se noćas dogodilo na području Novog Zagreba.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com