“OVO JE POSLEDNJI PUT DA ME VIDIŠ”! Monstrum iz Zageba najavio masakr koji je potresao region - Volim Podgoricu

“OVO JE POSLEDNJI PUT DA ME VIDIŠ”! Monstrum iz Zageba najavio masakr koji je potresao region

Stravičan zločin u kojoj je ubijeno šestoro ljudi u zagrebačkom naselju Kajzerice potresao je region.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija od izvora koji je želio da ostane anoniman, 36-godišnji Igor Nađ je još juče bliskom prijatelju dao nagovještaje da će nešto da uradi.

Sve se odigralo u jednom kafiću na zagrebačkom Vrbiku gde je Nađ došao oko 9 sati, a kad je odlazio, bilo je već oko 14 časova.

“Vidio sam ga kako ispija nekoliko pelinkovaca. Sjedio je u društvu nekog prijatelja odmah pored mene. U jednom trenuku sam čuo kako mu govori: “Ovo je poslednji put da me vidiš”, rekao je izvor.

Foto FB

Da li ga je prijatelj shvatio ozbiljno ili je samo prešao preko ovih teških riječi, sada se može samo nagađati. Kontaktirali su i spomenuti ugostiteljski objekt, ali niko nije odgovarao na telefonske pozive.

Vukovarac Igor Nađ je sinoć nešto prije 21 i 30 hladnokrvno ubio šest osoba da bi u ranim jutarnjim satima na području Brezovice počinio samoubistvo.

Među žrtvama su tri žene, dva muškarca i 10-godišnje dijete. Kao zasada nepotvrđeni motiv spominje se ljubomora, pošto je među ubijenima i njegova djevojka Maja, dok je njihova dvomjesečna beba preživjela ovaj strašni masakr, piše Slobodna Dalmacija.

Jutarnji.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com