POKVARIO SE SOFTVER DELTINE NAPLATNE RAMPE: Tvrde da je broj vozila isti kao i dok je bilo besplatno - Volim Podgoricu

POKVARIO SE SOFTVER DELTINE NAPLATNE RAMPE: Tvrde da je broj vozila isti kao i dok je bilo besplatno

Usljed tehničkih problema sa softverom naplatne rampe ispred Delta sitija od jutros ne funkcionišu. To je Portalu RTCG potvrđeno iz najvećeg šoping mola u Crnoj Gori.

Problem bi trebalo da bude riješen najkasnije sjutra.

POČELA NAPLATA ISPRED DELTE: Na parkingu nigdje nikog (FOTO)

“Trenutno imamo problem sa radom softvera na nekoliko rampi, koji se nije javio u testnoj fazi. U pitanju je softver najnovije generacije kompanije ‘Skidata’, koji još nije u širokoj upotrebi. Dakle, u pitanju je problem tehničke prirode za koji očekujemo da će biti riješen u toku danda, najkasnije sjutra”, kazao je PR menadžer Delte Dragan Perišić.

Na naše pitanje o broju vozila na parking prostoru Delte prvog dana naplate parkiranja, Perišić tvrdi da je on identičan onom od uoči naplate.

“Broj vozila koji prolaze parkingom je ostao identičan kao i prije početka naplate, ali se uveliko smanjio broj automobila koji su stalno bili parkirani ispred objekta. Inače u toku ljetnjih mjeseci, posjetioci preferiraju da se parkiraju na dek garaži, zbog hladovine”, pojasnio je Perišić.

Podsjećamo, prema fotografijama koje su objavljivane na društvenim mrežama, na parkingu ispred Delta sitija juče nije bio uobičajen broj parkiranih automobila.

Inače, prvih pola sata parkiranja biće besplatno, a po započetom satu iznosi 40 centi.

rtcg.me

1 komentar

  1. I’m just commenting to let you know what a excellent discovery my cousin’s girl encountered going through your web site. She noticed several details, which include how it is like to possess an ideal coaching spirit to let others smoothly learn a number of grueling subject areas. You actually did more than visitors’ desires. Thank you for distributing these great, dependable, informative and unique tips on that topic to Tanya.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com