Home / PG INFO / Aktuelno / VODA U PODGORICI DOBILA I ČUVARE! “Hvala, Vukoviću, za DURMITORSKU VODU, bolje da si popravio PODGORIČKE ČESME”
Foto Zoran Đurić/Vijesti

VODA U PODGORICI DOBILA I ČUVARE! “Hvala, Vukoviću, za DURMITORSKU VODU, bolje da si popravio PODGORIČKE ČESME”

Glavni grad ponovo je na više lokacija u Podgorici postavio aparate za vodu, koji sada imaju i nadzor!

Pored jednog u centru, u neposrednoj blizini javne česme, juče je sjedio mladić koji je prolaznicima nudio osvježenje.

On je reporterima “Vijesti” svoju ulogu objasnio navodeći da “smo čudan narod” i da “sve uništimo”, pa je on tu da sačuva aparat.

Građani su ranije burno reagovali pitajući zbog čega su u centru grada postavljeni plastični aparati sa durmitorskom vodom, kada postoje javne česme, od kojih neke nisu u funkciji. Iz Glavnog grada nisu odgovorili na pitanja Vijesti da li je voda sa javnih česmi ispravna, i ako nije, zbog čega o tome ne obavijeste javnost.  Ranije su iz GG naveli da su prilikom izbora lokacija za aparate vodili računa da oni, pored ostalog, budu postavljeni tamo gdje nema dobre vode za piće

“Zar nije bilo mnogo logičnije da Glavni grad popravi javne česme, nego da reklamira nečiju kompaniju?”, pitaju se Podgoričani.

“Hvala, Vukoviću, za durmitorsku vodu, bolje da si popravio podgoričke česme”, obratio se jedan Podgoričanin na društvenim mežama gradonačelniku Ivanu Vukoviću.

NESTALA GOMILA PLASTIKE IZ CENTRA: Aparati za vodu već uklonjeni, urodile brojne kritike građana?

PODGORICA: Na pet lokacija postavljeni aparati za VODU

Prethodno su iz Glavnog gradasaopštili da su, u saradnji sa Durmitorskom izvorskom vodom – DIVA obezbijedili osvježenje za stanovnike i posjetioce i na više lokacija u gradu postavili aparate za vodu. Diva je navodno donirala određene količine vode, a aparati su u međuvremenu povučeni.

Glavni grad je sada ponovo postavio aparate sa vodom ali i – čuvare.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com