Home / NOVOSTI / Društvo / PROSIDBA IZ SNOVA Anđelko je ronio dva dana da nađe školjku u koju će staviti prsten, Gordana je ZANIJEMILA (VIDEO)

PROSIDBA IZ SNOVA Anđelko je ronio dva dana da nađe školjku u koju će staviti prsten, Gordana je ZANIJEMILA (VIDEO)

Jedan sasvim običan, tradicionalan odmor u Pefkorhoriju Gordana će pamtiti čitavog života budući da ju je Anđelko na prilično neobičan način baš ovdje pitao da provedu ostatak života zajedno.

Mladi par iz Srbije oduševio je sve turiste na jednoj od grčkih plaža jer je Anđelko Balozan odlučio da svoju dugogodišnju djevojku zaprosi baš u moru na njihovom omiljenom ljetovalištu

Djevojka je od šoka i uzbuđenja prekrila lice šakama i pohitala prema svom sad već vejreniku Anđelku, koji se nalazio u plićaku, da bi ga zagrlila i poljubila.

Prosidba u moruFOTO: PRIVATNA ARHIVA
Prosidba u moru

Video ove nesvakidašnje prosidbe brzinom svjetlosti se proširio društvenim mrežama i postao viralan, a dok sa svih strana pristižu čestitke budući mladenci još uvijek sređuju svoje utiske.

– Sa Gordanom sam u vezi tri godine i tri mjeseca, pa smo i poslednje tri godine ljetovali u Pefkohoriju. Smatrao da je sada pravo vrijeme da našu vezu podignemo na viši nivo, a more je bilo pravo mjesto za to. Ronio sam nekoliko dana dok nisam našao školjku u kojoj bi stavio prsten. Sa ostatkom ekipe sam dogovorio da nas čekaju na plaži držeći transparent na kom piše “Udaj se za mene”. Kleknuo sam u vodu i postavio pitanje dok je Goca u nevjerici drhtala, ne znajući sta je snašlo. Ipak je odgovorila sudbonosno”da”, dok su svi oko nas vrištali i aplaudirali – ovako je za “Blic” svoj prosidbeni plan opisao budući mladoženja Anđelko.

Gordana je rekla sudbonosno FOTO: PRIVATNA ARHIVA
Gordana je rekla sudbonosno “da”

Mladenci ne planiraju svadbu u Grčkoj, već u svojoj domovini, a roditelji i prijatelji su zbog čina iznenađenja presrećni.

Video ove neobične veridbe izazvao je lavinu komentara. Mahom su to bile čestitke i lijepe želje upućene ovom zaljubljenom paru. Neki su pohvalili Anđelka što je smislio tako “originalan i romatičan” način da zaprosi svoju izabranicu, dok su im drugi predložili da sledeće godine naprave i vjenčanje na toj plaži.

Blic

loading...

One comment

  1. Hello, this weekend is fastidious for me, as this occasion i am reading this wonderful educational piece of writing here at my house.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com