“VOLIM DA BUDEM NUDISTA” - Volim Podgoricu

“VOLIM DA BUDEM NUDISTA”

Za glumca Milutina Mimu Karadžića idealan odmor podrazumijeva i rad. Kaže da ne bi mogao da odmara 24 sata. U Ulcinju najviše voli nudističku plažu, gdje je, priznaje, čest gost.

Rad i zadovoljstvo spojio je Mima i prethodnih 50 dana na Adi Bojani tokom snimanja serije “Biser Bojane”.

“Kada je dobra ekipa i dobra atmosfera i kada uz to možeš da uskočič u more i da odmoriš to je sjajno”, ističe Mima za TVCG.

Mima kaže da sada na nekoliko dana ide u Beograd, a nakon toga se vraća u Budvu, ali i na Adu.

“Ono što je priroda dala Ulcinju i Crnoj Gori, to je fantastično. Tu je najveći problem čovjek. Kada bi bila netaknuta priroda to bi bilo spektakularno”, kazao je Mima i dodao da smeće i raskopani putevi kvare ljepotu Ade Bojane i Ulcinja.

“Svi se pravimo da to ne primjećujemo, jer ovo što vidimo ispred sebe je sjajno”, navodi Mima.

Ipak Mima, od svih ljepota Ulcinja, izdvaja nudistički kamp na Adi.

“Najljepši dio su nudistički kamp i nudistička plaža to je fenomenalan ja tamo odlazim vrlo često, ja volim da budem nudista”, iskren je Mima.

Kaže da tamo ima divnih i zanimljivih ljudi.

“Kao onaj Šućrija što je prodavao sladoled, pa mu došla jedna predivna plavuša i on nju gleda, a ona kaže što me zagledate, on kaže ne zagledam no se pitam odakle ćeš izvaditi pare da mi platiš sladoled”, priča Mima, jednu od anegdota sa nudističke plaže.

Mima, koji ima 64 godine oduševio je nedavno  svoje pratioce fotografijom na kojoj pozira samo sa peškirom oko struka.

Mima je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa mladim glumcem Slavenom Došlom koji igra njegovog sina u seriji “Biser Bojane”.

“Moj filmski sin Slaven Došlo – Biser Bojane”, napisao je glumac u opisu slike.

“I zgodni filmski tata”, bio je jedan od komentara.

 

View this post on Instagram

 

Moj filmski sin Slaven Doslo Biser Bojane

A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima) on


U Ulcinju je krajem jula završeno snimanje novih osam epizoda serije “Biser Bojane”.

Serijom se promoviše kulturni, turistički potencijal zemlje, ali se Crna Gora brendira i kao filmska destinacija. Snimanje su podržali Javni servisi Crne Gore i Srbije, kao i Vlada Crne Gore.

1 komentar

  1. A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing a bit of evaluation on this. And he the truth is bought me breakfast because I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying extra on this topic. If attainable, as you turn into expertise, would you mind updating your blog with more details? It’s extremely helpful for me. Big thumb up for this blog post!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com