Home / ŽIVOT + / Horoskop / NIKO IM NIJE RAVAN: Ovo su 3 NAJPAMETNIJA horoskopska znaka

NIKO IM NIJE RAVAN: Ovo su 3 NAJPAMETNIJA horoskopska znaka

Nemojte da se uvrijedite ako vaš znak nije ovde spomenut, ali prosto moramo da znamo ko je najbolji među nama.

Zvijezde nam otkrivaju da su upravo ovi horoskopski znaci najpametniji među nama.

Vodolija

Jedni su od najpametnijih jer imaju tu naviku da sve propuštaju kroz filtere svog inteligentnog uma. Mogu da se izdignu iznad situacije i da lako pronađu rešenje. Poznati su kao usredsređeni, inventivni znak koji je uvek hladne glave.

Djevica

Oni uvijek postavljaju pitanja zbog čega su poznati po svojoj genijalnosti. Zanimaju ih mnoge stvari, čak i one stvari koje mnogi uzimaju sdravo za gotovo, piše Flaming catalog. Ukoliko nema rješenja za problem ili je teško naći neki odgovor, Djevica će onda naći neki svoj odgovor. Stalno razmišljaju i stvaraju i ne vole ni sa čim da odugovlače, bilo da je reč o popravljanju slavine koja curi ili pronalaženju filozofskog odgovora na neko pitanje.

Škorpija

Ne možete tek tako da prevarite Škorpiju jer se ona ne da tako lako. Sigurno ne želite da iskoriste svoju inteligenciju kao oružje protiv vas, vjerujte nam na riječ. Teško ih je prevariti zbog njihove mentalne snage, perceptivne inteligencije i intenzivnosti. Odlično barataju informacijama do kojih su došli, pogotovo uz pomoć vida. Njima ne promaknu ni informacije koje svima nekako skliznu s uma.

loading...

2 0 komentara

  1. Nice respond in return of this difficulty with firm arguments and explaining all about that.

  2. Hello to all, since I am genuinely eager of reading this weblog’s post to be updated daily. It includes good information.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com