OVO SE ZOVE BAHATOST: Dok NAROD GLADUJE, sin ovog CRNOGORSKOG političara vozi DŽIP od 100.00 eura - Volim Podgoricu

OVO SE ZOVE BAHATOST: Dok NAROD GLADUJE, sin ovog CRNOGORSKOG političara vozi DŽIP od 100.00 eura

Miloš Kuljača, sin Rajka Kuljače, bivšeg gradonačelnika Budve pohvalio se na svom Youtube kanalu da je kupio automobil od 100.000 eura.

“Kupio sam novi autić ljudi”, kazao je Kuljačin sin.

Požalio se i da u njegovo prethodno vozilo nije mogao da mu stane snajper i da u gepek novog može da smjesti tri.

Kuljačin sin je obećao i svom drugu da će ga častiti auto od 40.000 eura, kada video na kojem se on hvali sa novim automobilom bude imao 5.000 lajkova.

Milošu Kuljači je krajem septembra prošle godine, demoliran auto ispred porodične kuće u Bečićima.

Tada je mladić, koji nije skrivao lice, naočigled brojnih prolaznika motkom udarao po vozilu.

Rajko Kuljača izašao je iz zatvora u Spužu 14. avgusta 2018. godine, nakon što je prihvaćena njegova molba o uslovnom otpustu.

Kuljača je krajem maja 2017. godine otišao na izdržavanje dvoipogodišnje zatvorske kazne, na koju je osuđen zbog malverzacija u aferi “Zavala” sa još desetak opštinskih službenika i članova komisije.

Presudom Apelacionog suda, koju je sudija Milić Međedović donio u decembru 2016, Kuljača je osuđen na dvije i po, dok je ne­ka­da­šnji se­kre­tar Se­kre­ta­ri­ja­ta za in­ve­sti­ci­je Op­šti­ne Bu­dva Dra­gan Ma­ro­vić dvi­je go­di­ne zatvora, jer su zloupotrebom službenog položaja pribavili imovinsku korist preduzeću “Zavala invest”, a oštetili opštinsku kasu za 820 hiljada eura.

Presudom Apelacionog suda u ovom slu­ča­ju na godinu dana osuđeni su bili i Đor­đe J. Pi­nja­tić, pred­sjed­nik ko­mi­si­je ko­ja je pro­cje­nji­va­la ra­do­ve na postrojenju za desalinizaciju Dra­gan S. Ži­nić, Slo­bo­dan Š. Đu­ro­vić, Ste­van Đ. Vu­če­tić, Sre­ten N. To­mo­vić, No­vak P. Sta­no­je­vić, Mar­ko S. Ka­lo­štro i Dra­gan M. Se­ku­lić.

Kuljača je inače, bio i ključni svjedok saradnik istražiteljima Specijalnog državnog tužilaštva koji su procesuirali budvansku kriminalnu grupu na čijem je čelu bio visoki funkcioner DPS-a Svetozar Marović u osam korupcionaških afera, kojima je opštinska kasa oštećena za više desetina miliona eura.

Izvor: Vijesti

3 komentara

  1. Hi, very exciting posting. My sister and I have recently been looking for comprehensive details about this type of stuff for some time, however we could hardly until now. Do you consider you can create several youtube videos about this, I believe your webblog would be far more thorough in case you did. In any other case, oh well. I am going to be checking on this web site within the forseeable future. Email me to maintain me up to date. granite countertops cleveland

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com