Mijailo Drašković se napio I DIVLJAO PO MALTI Pucao na plaži, pa uhapšen! - Volim Podgoricu

Mijailo Drašković se napio I DIVLJAO PO MALTI Pucao na plaži, pa uhapšen!

Mijailo Drašković koji je uhapšen na Malti 28. jula u ranim jutarnjim časovima u Zalivu svetog Pavla nakon što je na plaži pucao iz gasnog pištolja, osuđen je na 15 mjeseci zatvora i uslovno 3 godine.

Mijailo Drašković, koji je vlasnik prodavnice na Malti, uhapšen je u toj državi po prijavi prestravljenih građana da neko puca iz pištolja.

Njemu se na teret stavlja narušavanje reda i mira, boravak na javnom mjestu u alkoholisanom stanju, nošenje oružja bez dozvole i nanošenje štete javnom dobru. Još po hapšenju se izjasnio krivim po svim tačkama optužnice.

Mijailo Drašković, koji se policajcima predstavio kao Mirko Horvat iz Zagreba, oštetio je i jedan parkirani automobil, ali je vlasnik tog vozila kazao da ne želi da bude uključen u gonjenje Srbina jer vrijednost napravljene štete iznosi oko 50 evra.

(Telegraf.rs/Malta Today)

3 komentara

  1. I countenance, I make not been on this webpage in a endless time? withal it was added feeling to see It is such an vital content and ignored by so numerous, alter professionals. I thank you to service making grouping more alive of practical issueExcellent whatsis as exemplary.

  2. Spot i’ll carry on with this write-up, I honestly think this site requirements considerably more consideration. I’ll likely to end up once again to study a great deal more, thanks for that information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com