Zvijezde nemaju dilemu: Sea Dance je ponovo otkrio jednu od najljepših plaža na Jadranu! - Volim Podgoricu

Zvijezde nemaju dilemu: Sea Dance je ponovo otkrio jednu od najljepših plaža na Jadranu!

Uzbudljiva festivalska avantura očekuje nas za nešto više od tri sedmice na ovogodišnjem šestom izdanju Sea Dance festivala, koji će od petka, 30. avgusta do nedjelje, 1. septembra u Budvi ugostiti neka od najvećih svjetskih muzičkih imena, koje predvodi planetarni muzički superstar David Guetta. Pomalo zaboravljena plaža Buljarica, od prošlog ljeta je novi dom jednog od najvećih festivala na Jadranu, zbog čega je vrlo brzo izmamila brojne pohvale publike iz cijelog svijeta, ali i svjetskih i domaćih muzičkih zvijezda koje su prethodne godine imale prilike da nastupe na ovom istinskom netaknutom biseru crnogorskog primorja.

Legenda muzičke scene Momčilo Bajagić Bajaga, kroz stih jedne od kultnih numera “Instruktora” opisao je Buljaricu kao “skriveno mjesto između planina i mora”, na koje bi nas poveo da uživamo uz kako kaže, “vrhunsku produkciju festivala”. Pješčana i šljunkovita obala, obgrljena pojasom borove i listopadne guste šume i tri stotine godina starim maslinjakom, čini Buljaricu pravom zelenom oazom i savršenom lokacijom za duge ljetnje festivalske noć. Cijela atmosfera festivala jednom od najvećih svjetskih elektronskih producenata Paul Kalkbrenneru, izgledala je “romantično”, dok je Eagles & Butterflies istakao da je Buljarica prelijepo mjesto za ljetnji festival kao što je Sea Dance.

Ruski duo Filatov i Karas, nisu krili oduševljenje ljepotom Crne Gore, za koju smatraju da je jedna od najljepših koju su imali prilike da vide, kao i sa publikom i atmosferom tokom njihovog nastupa.

Autor trenutno najboljih hip hop pjesama u cijeloj regiji, Vojko V,  uživao je u svom boravku na plaži Buljarica, a Deda iz Who See-ja zadovoljan je izgledom festivalskog prostora. Relja Milanković iz kultne hip-hop grupe V.I.P. i vlasnik izdavačke kuće Bassivity je naveo da mu je poslije Sea Dance festivala Buljarica postala jedna od destinacija na koju će češće dolaziti. Njegova koleginica reperkaSajsi MC je kratko rekla da nema šta mnogo da se priča, jer je za nju sama činjenica da je festival odmah pored mora dovoljan razlog da se spakuje i dođe.

Interesovanje za ovogodišnje izdanje festivala je među najvišim u posljednjih nekoliko godina, a pored nastupa Guette u velikom nedeljnom finalu, veliku pažnju izazivaju vladari svjetske techno scene Sven Väth i Richie Hawtin koji donose duh Exitove Dance Arene u petak, te subotnja ludnica uz vodećeg njemačkog hitmejkera Robina Schulza! Ovogodišnji program donosi i britanski hit trioDisciples, francusku klupsku senzaciju Ofenbach, te techno i house zvijezde kao što su Helena Hauff, Recondite, Eelke Kleijn i Gaiser. Na Sea Dance stižu i regionalni asovi kao što su veliki Darko Rundek, moćna Senidah, balkanske DJ zvijezde Tijana T i Marko Nastić, te najtraženiji reperi regiona Surreal, Fox, Kuku$, Hazze, Bekfleš i brojni drugi.

Akcija “Uzmi tri, zgrabi četiri ulaznice” samo do 16. avgusta!

Potražnja za ulaznicama za Sea Dance festival je ogromna, trodnevne ulaznice nestaju velikom brzinom, pa se onima koji još uvijek nijesu obezbijedili svoje mjesto na netaknutom biseru Jadrana savjetuje da požure i ugrabe kartu od 29.99 eura sa visokih 40% uštede. Omiljena akcija Sea Dance fanova „3+1“, namijenjena svim onima koji žele da nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom. Tročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance četvrtu ulaznicu dobiće na poklon! Akcija traje samo do 16. avgusta!

U prodaji se mogu naći i VIP GOLD trodnevne ulaznice po cijeni od 100 eura, kao i mjesta u festivalskom kampu što posjetiocima donosi gotovo nedjelju dana na obali mora po cijeni od samo 25 eura po osobi. Više informacija na sajtu festivala:www.seadancefestival.me

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com