Djeca iz Doma u Bijeloj i ove godine na Halkidikuju: Ljetovanje donira Jugopetrol - Volim Podgoricu

Djeca iz Doma u Bijeloj i ove godine na Halkidikuju: Ljetovanje donira Jugopetrol

Djeca doma “Mladost” iz Bijele, petu godinu zaredom, boraviće u ljetnjem kampu na Halkidikiju, od 8.do 23. avgusta. Ove godine njih 15, uzrasta od 10 do 17 godina, imaće priliku da upoznaju vršnjake iz cijelog svijeta i zajedno učestvuju u brojnim interaktivnim radionicama, raznovrsnom zabavnom programu i takmičenjima u preko 30 različitih sportskih disciplina koje taj kamp nudi.

“Djeca iz Doma već dobro poznaju ovaj kamp i svake godine se vrate puni utisaka i novih poznanstava. Vjerujemo da će i ove godine provesti korisno i nezaboravno vrijeme u lijepom prirodnom okruženju i odlično organizovanom programu koji ih očekuje,” rekao je direktor Doma „Mladost“ Vladimir Delić.

Njihov put i boravak u kampu, od početka ove inicijative, donira kompanija Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice, čiji će predstavnici sjutra posjetiti Dječji dom u Bijeloj kako bi djeci poželjeli srećan put i uručili im potrebnu opremu koju će koristiti tokom trajanja kampa, a koju je obezbijedio Crnogorski olimpijski komitet.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com