MALOLJETNA ĆERKA POLICAJCA HTJELA DA NAPIJE PSA PIVOM: Kad je snimak dospio na inerenet, otac prijetio autoru! (VIDEO) - Volim Podgoricu

MALOLJETNA ĆERKA POLICAJCA HTJELA DA NAPIJE PSA PIVOM: Kad je snimak dospio na inerenet, otac prijetio autoru! (VIDEO)

Organizacija “Prijatelji životinja Podgorica” podnijeće policiji prijavu protiv maloljetne E.L. iz Kotora i još dvije osobe jer su uličnom psu nasilno sipali pivo u usta.

Djevojka je čitav događaj objavila na Instagramu a profil je uklonjen nakon oštrih kritika pratilaca.

“Takođe imamo saznanja da je otac maloljetnice, inače policijski službenik, preko posrednika prijetio licu koje je snimak sa instagram profila njegove ćerke podijelilo na društvene mreže”, navodi se u saopštenju ove NVO.
Oni pozivaju Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru da pokrenu postupak protiv lica sa snimka, kao i protiv maloljetnice koja je isti objavila na društvenim mrežama, a koja je inače pomenuti događaj snimala.

“Takođe poručujemo i ocu maloljetnice, da umjesto što koristeći položaj policijskog službenika prijeti osobama koje pokušavaju da stanu na put bezakonju i maloljetničkoj delikvenciji, bolje neka tu energiju usmjeri u vaspitanje svoje ćerke”, poručili su iz NVO-a.

Oni očekuju od nadležnih organa da svoj posao odrade krajnje profesionalno, kako bi pomenuta lica shvatila težinu počinjenog djela i kako ne bi ni oni, a ni njihovi vršnjaci nikada više pokušali da ovako nešto ponove.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com