Sofija Milošević u Crnoj Gori noćenje plaća VIŠE HILJADA EVRA, a evo i s kim je na odmoru - Volim Podgoricu

Sofija Milošević u Crnoj Gori noćenje plaća VIŠE HILJADA EVRA, a evo i s kim je na odmoru

Poznata manekenka Sofija Milošević uslikana je na jednoj od najskupljih plaža u Crnoj Gori, a onda su joj novinari postavili pitanja vezana za priče koje o njoj kruže po gradu.

FOTO: RAS SRBIJAž
Atraktivna manekenka svoju ljepotu platila je brojnim spekulacijama i povezivanjima sa uticajnim ljudima. Sofiju Milošević uslikali smo u kompleksu gdje noćenje košta više hiljada evra i sačekali da vidimo sa kim provodi ljeto da bismo provjerili ta gradska šuškanja, navodi Blic.

– Vjerovali ili ne, nikada više do sada nisam mogla da čujem brojne izmišljene priče o tome s kim se zabavljam. Bukvalno svaki dan me pozovu prijatelji koji mi saopšte da sam sa nekim novim u vezi. Lijepe žene su uvijek imale takav teret da im se stavljaju brojne etikete. Uspjeh i ljepota su jedine stvari koje vam ljudi nikada neće oprostiti – u dahu je ispričala manekenka koja je do sada uradila brojne kampanje za prestižne svjetske brendove.

FOTO: RAS SRBIJA

O intimnim odnosima za jednu noć Sofija kaže da je veliki protivnik iz mnogo razloga:

– Apsolutno sam protivnik toga jer sam neko ko ima veliki ego i razmažena sam. Volim da to radim sa emocijama i bitno mi je da je neko zaljubljen u mene. Zato je za mene bolje da mjesecima budem sama nego da mijenjam partnere kao čarape – kroz smijeh poručuje djevojka koja planira da se uskoro vrati u Ameriku i tamo radi na proširenju svog brenda haljina koji radi poslednjih mjeseci.

Na pitanje kako reaguje kada čuje da je od jutros u vezi sa nekim fudbalerom ili da je sa njim uslikana na popularnom beogradskom splavu, ona kaže:

– Prvo se glasno nasmijem, onda shvatim da osoba koja takve priče plasira po gradu ima bujnu maštu, a onda obično slijedi poziv od prijatelja sa kojim su me povezali. Tračevi se brzo šire gradom, ali trudim se da me to uopšte ne uzbuđuje jer znam ko sam i na koji način živim. Da li se to nekome dopada ili ne, to je već njihova stvar. Sve te priče koje kruže su izmišljotine uglavnom ljubomornih žena.

FOTO: RAS SRBIJA

Na pitanje kakav je trenutno njen emotivni status, da li misli da je spremna za brak i mašta li kao i većina žena o tome, kaže:

– Slobodna sam djevojka. Prošle godine sam raskinula dugogodišnju ljubavnu vezu i smatram da se najbolje osjećam kada sam slobodna. Ne čeznem za brakom ni za osnivanjem porodice, želim da uživam sada i da se posvetim maksimalno poslu, jer želim da ove godine budem uspješnija od prethodne.

Ljajić i Viktor kao pečat prošlosti

Sofijin ljubavni život često je bio predmet medijskog interesovanja. Iako se mnogo spekulisalo, u javnosti se pojavila sa dva dečka. To je prvo bio Viktor Troicki, a kasnije Adem Ljajić. Sofija je sa Viktorom provela dvije godine, dok je sa Ademom Ljajićem u ljubavi bila tri godine.

Blic

2 komentara

  1. I do trust all of the concepts you’ve presented for your post. They are really convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are too brief for newbies. May just you please lengthen them a little from next time? Thanks for the post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com