HAPŠENJA U PODGORICI, KOTORU, HERCEG NOVOM: Policija zaplijenila kokain, heroin, LSD, anfetamin, ekstazi - Volim Podgoricu

HAPŠENJA U PODGORICI, KOTORU, HERCEG NOVOM: Policija zaplijenila kokain, heroin, LSD, anfetamin, ekstazi

Policijski službenici Centra bezbijednosti Herceg Novi uhapsili su Đ.Ž. (24) iz Herceg Novog zbog neovlašćene proizvodnje i prodaje opojnih droga i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni Đ.Ž. je uz krivičnu prijavu danas sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, saopšteno je iz Centra bezbjednosti Herceg Novi.

Policijski službenici su po sudskoj naredbi izvršili pretres stana i drugih prostorija u kojima on boravi. Pronašli su i oduzeli 42 grama opojne droge kokain, manju količinu marihuane, digitalnu vagu za precizno mjerenje koja mu je služila i za prepakivanje opojne droge kokain radi ulične prodaje, određenu svotu novca za koju se sumnja da je stečena od prodaje narkotika, kao i izvjesnu količinu municije različitog kalibra.

Pronađene opojne droge i drugi predmeti su oduzeti Đ.Ž. i upućeni u Forenzički centar u Danilovgradu radi sprovođenja potrebnih vještačenja.

Policijski službenici Centra bezbijednosti Herceg Novi, OB Kotor i OB Tivat su u poslednjih 10 dana izvršili 15 zaplijena različitih vrsta opojnih droga (kokain, heroin, LSD, anfetamin, ekstazi i marihuana).

Iz Centra je 27. jula protiv A.G. (18 godina) iz Pljevalja, zbog ulične prodaje sintetičkih opojnih droga ( ekstazi i anfetamin ), podnijeta krivična prijava Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Takođe, kako navode u saopštenju iz Centra, istoga dana službenici OB Kotor su protiv R.V. (24 godine ) iz Podgorice, podnijeli krivičnu prijavu Višem državnom tužilaštvu u Podgorici su u Kotoru pregledom vozilakod njega pronašli i oduzeli određene količine opojnih droga kokain, marihuana i 23 slične sintetičke droge LSD.

U preostalih 13 zaplijena različitih vrsta opojnih droga policijski službenici Centra bezbijednosti Herceg Novi, OB Kotor i OB Tivat su protiv 13 lica podnijeli prekršajne prijave.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com