Home / NOVOSTI / Društvo / STIGLO PRIZNANJE OVOM MALOM JUNAKU IZ KOTORA: Majka ostavila njega, sestru i brata, a oni su pravi borci! (FOTO)

STIGLO PRIZNANJE OVOM MALOM JUNAKU IZ KOTORA: Majka ostavila njega, sestru i brata, a oni su pravi borci! (FOTO)

Predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović, primio je danas dječaka Velija Ibraimija koji je čistio kotorske ulice i pomogao svojoj babi na održavanju čistoće na autobuskoj stanici.
Dječak iz Kotora oduševio je prije nekoliko dana korisnike Instagrama, nakon što su na društvenim mrežama objavljene njegove fotografije.

Aprcović je uručio vaučer za hranu, kao i vaučer za kupovinu odjeće za djecu porodici Ibraimi i babi i ocu troje maloljetne djece olakšao neki naredni period.

Veliju, kao i njegovog šestogodišnjeg brata Aldijana i devetogodišnju sestru Dželjanu, ostavila je majka i podižu ih otac i baba.

“Naš mali veliki sugrađanin je oduševio sve”, kazao je Aprcović.

Aprcović je rekao da djeca idu u vrtić i školu, da su uredni i čisti, da se ulaže maksimalan trud da budu opremljeni, ali i da moraju da uče i napreduju kako bi im život bio lakši nego što je ocu i babi.

Foto Instagram/Podgorički vremeplov

“Gledaćemo kroz programe koje imamo namjeru da pravimo, da djeca koja su u stanju socijalne potrebe imaju normalne uslove za život. Sva djeca imaju pravo na iste uslove za rast i razvoj i da ne treba dozvoliti da oskudijevaju u bilo čemu”, zaključio je on.

loading...

2 0 komentara

  1. This video post is really fantastic, the noise quality and the picture quality of this film post is in fact awesome.

  2. Can you please email me the code for this script or please tell me in detail in relation to this script?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com