HIT FOTOGRAFIJA IZ CRNE GORE: Region se usijao! Ova djevojka je ZAPALILA CRNOGORSKU obalu - Volim Podgoricu

HIT FOTOGRAFIJA IZ CRNE GORE: Region se usijao! Ova djevojka je ZAPALILA CRNOGORSKU obalu

Tropske vrućine su se vratile na Balkan. Prognozira se da će ovaj četvrtak biti najtopliji dan ove nedjelje, a toplotni talas pogodio je i Crnu Goru.

Potrebno je nekako boriti se protiv vrućina, a plaža je definitvno jedno od najboljih rešenja. Osim rashlađenja, na plaži možete poraditi i na fizičkom izgledu, pa je tako jedna devojka pokušala da u potpunosti osunča svaki dio svog tijela.

Naime, fotografija sa jedne crnogorske plaže koja je osvanula na popularnoj Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov razgalila je maštu muškaraca.

Dobro jutro, danas se očekuje do 35 stepeni, sunčano. Oslobodite tijelo, ali pre svega svoj duh, i samo naprijed – stoji u opisu fotografije na kojoj se vidi nepoznata devojka koja se sunčala na plaži, dok je najintimniji dio tijela prekrila donjim delom kupaćeg kostima, koji je prethodno skinula.

Komentari ispod fotografije su raznoliki, a pored mnogobrojnih duhovitih opaski, uglavnom provladava oduševljenje muške populacije.

Kompletan doživljaj kvari onaj paraglajder od šortsa pored – našalio se momak koji je pokupio najviše “lajkova” i rakcija na komentar.

– Duni, duni vjetre, najjače što znaš – još jedan je šaljiv komentar, koji je pozajmljen iz stiha popularne muzičke numere. Jasno je šta je time želio da poruči mladić i šta priželjkuje.

Mogla je umjesto ove krpe da stavi neki kamenčić – želja je još jednog korisnika Fejsbuka.

Nije mi jasno kako joj nije krivo da joj sve bude osunčano osim grudi”, “Samo mi žao što će izgorjeti gdje ne treba”, “Je l’ palo nekom na pamet da se iz vode sve vidi”, još neki su od komentara.

Iznenađujuće ili ne, komentari ženskih osoba takođe su pozitivni. Nekoliko djevojaka pohvalilo je izgled njenog tijela, rekavši kako zaista dobro izgleda i da joj je ideja da osunča cijelo tijelo odlična.

Postoje međutim i oni koji osuđuju potez ove djevojke na plaži uz pogrdne komentare, a oni pažljiviji, koji su detaljno pogledali fotografiju, primijetili su da pored djevojke na plaži leži dijete i da ne bi trebalo na taj način da se sunča.

Nagađaju takođe da je je dijete koje se jedva vidi na dnu fotografije njeno ili je sasvim slučajno upalo u kadar.

Nije precizirano na kojoj plaži je ovaj prizor zabilježen, ali sigurno je da je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

Dobro jutro, danas se očekuje do 35 stepeni, sunčano. Oslobodite tijelo ali prije svega svoj duh, i samo naprijed. ?????

Gepostet von Podgoricki vremeplov am Mittwoch, 7. August 2019

Volim Podgoricu/Telegraf

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com