Home / NOVOSTI / OVO SIGURNO NIKO NIJE OČEKIVAO: ,,Da li vi Marija slobodnom voljom stupate u brak sa ovdje prisutnim Zoranom?”

OVO SIGURNO NIKO NIJE OČEKIVAO: ,,Da li vi Marija slobodnom voljom stupate u brak sa ovdje prisutnim Zoranom?”

Stupanje u brak jedan je od najbitnijih trenutaka u životu svakog mladenca, a trema i strah pred sami čin vjenčanja su, prema tvrdnjama psihologa, potpuno normalna stvar. Nekada se mladenci šaljivim dosjetkama pokušavaju riješiti treme.

Jedan mladoženja iz Srbije našao je odličan način da se našali na svom vjenčanju.

Zoran Perišić i sad već njegova zakonita supruga Marija postali su hit na društvenoj mreži Twitter nakon što je Zoran objavio video s njihovog vjenčanja.

U opisu videa mladoženja je napisao: “Uvijek u džepu imajte 100 uvra za ne daj Bože”.

Perišić je odlučio ubrzati Marijino “da” tako što je “potkupio” sa stotinu eura. Naime, mladoženja je kada je došao red na Mariju da se izjasni pred matičarkom, iza leđa mladoj dao novac kako bi ubrzao proces.

Ovaj čin nasmijao je sve prisutne zvanice, ali i one koje prate Perišića na Twitteru. Jedan od korisnika je napisao kako im zbog ovog čina brak može biti proglašen nevažećim, no Zoran koji je po struci pravnik napisao je kako se to ne može desiti jer matičarka nije vidjela šta se desilo, te da društvene mreže nisu relevantan dokaz u sudskom postupku.

Video je za kratko vrijeme pregledan 20 hiljada puta.

Klix

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com