OGLASILA SE KOMUNALNA POLICIJA: Nikada nismo vidjeli da se neko ponaša toliko nekulturno i vulgarno kao Slaven Radunović - Volim Podgoricu

OGLASILA SE KOMUNALNA POLICIJA: Nikada nismo vidjeli da se neko ponaša toliko nekulturno i vulgarno kao Slaven Radunović

Dan nakon što je komunalni policajac imao incident sa posalnikom Demokratskog fronta Slavenom Radunovićem, u Bijeloj reagovali su iz Komunalne policije Herceg Novog koji tvrde da naavodi Radunovića netačni i zlonamjerni

Reagovanje Komunalne policije Herceg Novog objavljujemo u cjelosti: 

U cilju objektivnog informisanja javnosti, a povodom događaja koji se desio 8. 8. 2019. goodine u Bijeloj, a koji je već postao predmet medijskih navoda, osjećamo obavezu da javnost upoznamo sa činjenicama.

Ističemo da navodi gospodina Slavena Radunovića, da su pripadnici Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora koji su vršili svakodnevnu i redovnu kontrolu saobraćaja, članovi Demokratske Crne Gore – nisu tačni i da su očito zlonamjerno usmjereni. Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora ne bavi se, niti se ikada bavila, političkim opredjeljenjima bilo kojeg fizičkog lica, zaposlenih u Službi, ili građana. Svoj posao obavljamo u skladu sa zakonom, posvećeno i u interesu građana Herceg Novog i mnogo prije konstituisanja aktuelne vlasti.

Ovim reagovanjem potvrđujemo da nikada do sada nismo naišli na nekulturniji i vulgarniji odnos prema službenicima komunalne policije i inspekcijskog nadzora, kao što je bio slučaj sa građaninom Radunovićem. Pristupili smo mu potpuno profesionalno, u skladu sa zakonom i drugim podzakonskim propisima, ukazali na počinjeni prekršaj, kao što uvijek radimo prema svakom građaninu koji naruši komunalni red, bez obzira na političku ili bilo koju drugu pripadnost. Široka lepeza psovki i uvreda govori samo i jedino o gospodinu Radunoviću.

Napominjemo da u momentu kontrole nismo znali da je riječ o poslaniku, jer je Radunović nosio naočare za sunce i pričao na telefon. I da smo prepoznali, što nam nije profesionalna obaveza, potpuno bi isto postupili. Istina je da je vozilo kojim je upravljao građanin Radunović u vlasništvu drugog lica, koje ne posjeduje dozvolu za prolazak u ulici sa posebnim režimom saobraćaja, suprotno navodima građanina Radunovića i njegovim pretpostavkama.

Ako je Radunović očekivao drugačiji odnos zbog toga što je poslanik ili funkcioner opozicije sa državnog nivoa u opštini u kojoj je njegova partija konstituent vlasti, od nas kao službenika komunalne policije i inspekcijskog nadzora, koji savjesno obavljaju svoj posao – taj drugačiji odnos nije mogao, niti će ikada dobiti. Koristimo ovu priliku i da naglasimo ono što bi narodni poslanik trebao da zna najbolje – zakon je isti za sve.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com