BRAJOVIĆ: Prilika da se podsjetimo na iskonske vrijednosti solidarnosti i uzajamne brige, sloge i zajedništva - Volim Podgoricu

BRAJOVIĆ: Prilika da se podsjetimo na iskonske vrijednosti solidarnosti i uzajamne brige, sloge i zajedništva

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je predstojeći Kurban bajram reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.

“Praznični dani su prilika da se podsjetimo na iskonske vrijednosti solidarnosti i uzajamne brige, sloge i zajedništva, kao i bogatstva vjera, nacija i kultura kojima Crna Gora obiluje, a predstavljaju posebnu vrijednost i snagu našeg društva.    Upoznavanjem ljepote duhovne tradicije koja se sažima na ovim prostorima, jačamo svijest o važnosti međusobnog povjerenja i odgovornosti za skladan suživot.  Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitam Kurban Bajram i želim ličnu i porodičnu sreću”, navodi se u čestitki Brajovića.

1 komentar

  1. The when Someone said a blog, I really hope who’s doesnt disappoint me around this blog. I am talking about, It was my choice to read, but When i thought youd have something intriguing to express. All I hear is really a few whining about something that you could fix in case you werent too busy trying to find attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com