,,Pazi se Ljubomire, pojedini znaju koliko si G****A spreman da pojedeš za svoje lične ciljeve” - Volim Podgoricu

,,Pazi se Ljubomire, pojedini znaju koliko si G****A spreman da pojedeš za svoje lične ciljeve”

Bivši potpredsjednik opštine Budva Ljubo Filipović kazao je za Pobjedu da je dobio prijetnje zbog postova na Facebooku u kojima kritikuje pojedine funkcionere budvanske opštine, ali i najviše funkcionere Demokratske Crne Gore. On je rekao i da prijetnje nije prijavio policiji.

“Evo čime se bave lideri lokalne političke scene. Opozicionari. Prijetnje sa lažnih profila izazvani mojim pisanjem od prethodnih dana. Računa li se ovo u monstruozno, jesu li ovo prijetnje? Ipak, izbjeći ću da se petljam u ovu prljavštinu. Idemo pozitivno i guramo našu agendu. Ciljevi su sačuvati park na Slovenskoj, staviti ljude partija, brinuti o Budvanima na prvom mjestu i postići potpunu transparentnost lokalne uprave”, napisaoje Filipović na Facebooku.

U poruci koja mu je poslata sa lažnog profila pod nazivom “Zdravko Đukanović”, prijeti mu se da će biti objavljeni pojedini kompromitujući materijali ali i da će biti “digitalno eliminisan”.

“Pazi se Ljubomire, pojedini znaju koji si tip ličnosti i koliko si g…. spreman da pojedeš za svoje lične ciljeve, a imaju i popriličan fond dokaza u videu i audio formatu. Samo nastavi da lažeš kako si krenuo pa ćemo lako digitalno da te eliminišemo plasiranjem gliba koji si zaboravio za sobom da pometeš. A te foldere na tvom računaru razvrstane po partijama i da ne pominjemo patosu”, napisao je sa profila “Zdravko Đukanović”.

Upitan da li su prijetnje nastale nakon njegovog posta “Zašto Bečić nije Zaev” Filipović je potvrdno odgovorio navodeći i da pretpostavlja da je prijetnja vezana i za njegove stavove o Boženi Jelušić.

“Isti lažni profil je slao ljudima poruke u kojima brani Boženu Jelušić od mene. Ne smatram ove prijetnje ozbiljnim, samo znakom velike slabosti toga ko to radi”, rekao je Filipović.

On je u postovima tvrdio da su dva visoka fukncionera Demokarta u zatvoru zbog aktuelne afere pranja novca.

Bivši potpredsjednik opštine Budva je bio i žestok kritičar budvanske vlasti kada je na njenom čelu bio Demokrata Dragan Krapović, optužujući lokalnu upravu za nepotizam, korupciju ali i dilove sa raznim građevinskim lobijima koji su na štetu razvoja grada.

Filipović je nedavno objavio da će ponovo vratiti u politiku i da će se na narednim izborima kroz svoju građansku inicijativu kandidovati za funkciju odbornika.

CDM/Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com