Knežević: Građanski i vjerski sklad moraju i ubuduće činiti okosnicu ukupnog napretka i perspektiva svih naroda i vjera na našim prostorima - Volim Podgoricu

Knežević: Građanski i vjerski sklad moraju i ubuduće činiti okosnicu ukupnog napretka i perspektiva svih naroda i vjera na našim prostorima

Predjsednik DNP Milan Knežević čestitao je u svoje ime i ime članova i simpatizera partije Kurban Bajram reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori, Rifatu Fejziću, i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.

“Uz čestitke, Knežević ističe miroljubivu poruku Kurban Bajrama, muslimanskog vjerskog praznika, koji krase mir, dobra volja i potreba svepraštanja, a sve u duhu i po pravilima šerijata”, saopšteno je iz DNP-a.

“Predsjednik DNP-a želi pripadnicima islama u Crnoj Gori i šire da svoj veliki duhovni praznik provedu u porodičnom okruženju i harmoniji duše, uz nadu u bolje sjutra, u dobrom suživotu, toleranciji i uvažavanju svih vjera i nacija. Knežević na kraju ističe da u multikonfesionalnoj državi Crnoj Gori građanski i vjerski sklad moraju i ubuduće činiti okosnicu ukupnog napretka i perspektiva svih naroda i vjera na našim prostorima”, navodi se u čestitki Milana Kneževića povodom Kurban Bajrama.

 

1 komentar

  1. What your declaring is totally accurate. I know that everybody need to say the exact same issue, but I just believe that you set it in a way that every person can understand. I also appreciate the photos you put in right here. They suit so effectively with what youre trying to say. Im guaranteed youll achieve so many men and women with what youve acquired to say.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com