UMALO TRAGEDIJA NA PRIMORJU: Pogledajte bahatost ovog vozača skutera! (VIDEO) - Volim Podgoricu

UMALO TRAGEDIJA NA PRIMORJU: Pogledajte bahatost ovog vozača skutera! (VIDEO)

Da skuteri ne prestaju da bivaju hit sezone, a često i prava napast na moru svjedoči i video snimak koji kruži ovih dana Facebookom.

Na njemu se vidi kako vozač skutera “luduje”. Odjednom, valjda pokušavajući da fascinira i “poprska” barku, punu putnika, opasno se primiče i ugrožava njihove živote, piše Radio Jadran.

Sudar je izbjegnut “za dlaku”, a ogroman talas koji je skuter podigao zaokretom potpuno je prekrio i dobro okupao malu barku.

Gepostet von Pekar Aluminijum am Mittwoch, 7. August 2019

Ovaj incident, koji je mogao biti i koban, desio se u zalivu između Zelenike i Luštice, početkom sedmice. Snimak je podijeljen širom FB, mada su mnogi sumnjali da nije napravljen u Herceg Novom.

Zapravo nastao je aparatom sa velikim optičkim zumom, sa brdašca iznad Zelenike, dok se u pozadini prepoznaju napušteni vojni objekti na Luštici.

Na snimku se vidi i da se skuter vratio, da li da vidi je li sve u redu s putnicima, da li da se izvini, da li da se naruga, ili da primi žestoke pogrde?! Tek, prošao je “lišo” , a barka s mokrim i traumiranim izletnicima nastavila je da plovi.

Radio Jadran

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com