Home / NOVOSTI / BOKI 13 REKETIRAO ZBOG JELENE KARLEUŠE!? Evo šta je planirao uhapšeni voditelj (VIDEO)

BOKI 13 REKETIRAO ZBOG JELENE KARLEUŠE!? Evo šta je planirao uhapšeni voditelj (VIDEO)

Uhapšeni makedonski voditelj Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, reketirao je biznismena Jordana Kamčeva za 1,5 miliona evra da bi, između ostalog, vratio dugove pjevačici Jeleni Karleuši, otkriva Kurir.

On je od svoje drugarice Karleuše u više navrata pozajmio veće svote novca, a da bi joj vratio dug i da bi se izvukao iz finansijskih problema, riješio je da pribjegne kriminalnim radnjama, priča  izvor.

Prljave radnje

Tako je iskoristio svoja poznanstva s premijerom Sjeverne Makedonije Zoranom Zaevim, njegovim savjetnikom Zoranom Bašanovićem i specijalnom tužiteljkom Katicom Janevom, inače premijerovom štićenicom, koja je trebalo da obezbijedi slobodu biznismenu Kamčevu, optuženom u aferi “imperija”.
– Karleuša i Boki 13 se poznaju godinama, a bio je blizak i s njenom pokojnom majkom Divnom, pa je bio slobodan da od nje pozajmljuje novac. Kad je zapao u dugove i kad mu je estradna karijera krenula nizbrdo, riješio je da se na lak, ali prljav način domogne velikog bogatstva. To bi mu riješilo sve finansijske probleme, mislio je. Vratio bi Karleuši dug, namirio bi minuse u banci, a ostatak od svog dijela bi pokušao da ubaci u legalne tokove i pokrene biznis koji bi mu donosio novac. Drugi dio bi morao da raspodijeli sa ostalim članovima koji su bili uključeni u aferu “reket” – priča  izvor.

Propao plan

Vođen tom idejom, počeo je da pregovara s Kamčevim. Početna suma za koju ga je reketirao bila je osam miliona evra, ali je na kraju dobio 1,5 miliona evra u kešu, spakovanih u torbu “luj viton”. Snimak na kom Boki preuzima novac i iznosi ga iz kuće bogataša objavio je italijanski dnevnik Laverita, a nastao je 20. februara. Već 4. marta Kamčev je oslobođen, a Boki 13 je uhapšen na graničnom prelazu s Grčkom Bogorodica, a već mjesec dana je u skopskom zatvoru.

DIVNA MU PLAĆALA RUČKOVE

Koliko je bio blizak i s Jeleninom majkom Divnom Karleušom, pokazuje Bokijev oproštajni status na Fejsbuku posle Divnine smrti. Ona mu je, kaže, plaćala ručkove u luksuznim restoranima i prihvatala ga kad niko nije.
– Dok sam nosio žensku majicu i suknju, ti si ponosno hodala sa mnom u Beogradu, razveselila si me i pružila mi podršku dok su se ostali smijali. Bila si mi kao druga majka, bila si sa mnom kad mi je bilo teško, kad mi je najviše trebalo! Prva si me odvela u naš omiljeni restoran u Beogradu, nikad mi nisi dozvolila da platim račun za ručak ili večeru, bila si najopasnija žena koju sam ikad sreo. Za mene ćeš uvijek biti jedinstvena i nezaboravna Divna (najdivnija) Karleuša. Divna i Jelena nisu bile samo majka i ćerka, bile su borci u borbi života. Počivaj u miru – napisao je Boki 13 početkom marta kad je Divna preminula.

 

Kurir.rs/S. Slamnig – Lj. Stanišić

loading...

One comment

  1. nek uzme koju suknjicu za zatvor .tamo ga samo izolacija moze spasit .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com