“Kakva Rihanna i Ariana Grande”: Senidah grabi svjetsku slavu novim hitom “202” - Volim Podgoricu

“Kakva Rihanna i Ariana Grande”: Senidah grabi svjetsku slavu novim hitom “202”

Balkanska muzička senzacija Senidah osvojila je region hitovima poput “Slađana” i “Mišići”, a čini se da novom numerom “202” grabi ka svjetskoj slavi. Zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance festivala prije četiri godine napisala je tekst na engleskom za singl koji je odlučila da  predstavi publici upravo sada, u jeku njene popularnosti. Za produkciju je, po oprobanom receptu, zadužen Slovenac Anže Kacafura, poznatiji kao Cazzafura, što su fanovi intrigantne pjevačice opet proglasili dobitnom kombinacijom.

“Kakva Billie Eilish, Senidah for life”, “Podsjeća li još nekog ovaj njen glas na Rihannin?”, “Ariana Grande poslije ovoga 2 na trendingu u USA!”, “Ženska Weeknd”, neki su komentari koji su nastali nakon prvog slušanja ove neobične ljubavne pjesme puna emotivnog naboja.

Ovo nije prvi put da je trenutno jedna od najprisutnijih pjevačica na ovim prostorima pokazala svoje autorske i glasovne mogućnosti na engleskom jeziku. U martu ove godine objavila je pjesmu “Ride” za Universal music Serbia kojom je dospjela do publike i van granica Balkanskog poluostrva.

U njenu autentičnost i jedinstven vokal uvjeriće se uskoro i crnogorska publika i to na otvaranju šestog Sea Dance festivala koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica u Budvi.

Samo do srijede 14. avgusta jednodnevne ulaznice po promo cijeni!

Jednodnevne ulaznice za Sea Dance festival po promo cijeni od 14.99 eura za prvi i drugi dan pojedinačno, odnosno 17.99 eura za treći dan nestaju velikom brzinom, i moguće ih je kupiti samo do srijede 14. avgusta, ukoliko, ne budu razgrabljene i ranije.

Bliži se i kraj omiljene “3+1” akcije, namijenjene svima onima koji žele nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo da podijele sa svojom ekipom. Tročlano društvo koje do 16. avgusta kupi ulaznice za Sea Dance festival, četvrtu ulaznicu dobija na poklon!

Aktuelna promo cijena paketa ulaznica za sva tri festivalska dana košta 29.99 eura što predstavlja visokih 40% uštede.  Ulaznice su dostupne u GIGSTIX prodajnoj mreži na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, a više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance festivala.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com