NAKON TROPSKOG DANA, SJUTRA NAS OČEKUJE ŠOK: Temperature padaju za 10 stepeni, PLJUSKOVI i GRMLJAVINA - Volim Podgoricu

NAKON TROPSKOG DANA, SJUTRA NAS OČEKUJE ŠOK: Temperature padaju za 10 stepeni, PLJUSKOVI i GRMLJAVINA

Današnji tropski dan sa izuzetno visokim temperaturama širom regiona, kao i UV zračenjem prema prognozama samo je uvod u nagli pad temperature koji nas sjutra očekuje.

Prema prognozama, očekuje nas pad od deset stepeni Celzijusovih, a u poslijepodnevnim časovima kiša. pljuskovi i moguća grmljavina.

Već preksjutra tabilizacija vremena, sa mogućim kratkotrajnim padavinama, ali bez značajnog rasta temperature.

SPREMITE SE ZA VRELU BUDUĆNOST Toplotni talas će se vratiti GORI NEGO IKAD

Ovakvi vremenski uslovi utiču na zdravlje ljudi, a najviše problema mogu da imaju hronični bolesnici – oni sa kardiovaskularnim smetnjama, bolesnici s bolestima disajnih organa, oni koji imaju problema sa koštano-zglobnim sistemom, kao i psihijatrijski bolesnici.

Osobe koje boluju od migrene mogu da osjete pojačane tegobe kada naglo zahladni ili naglo otopli jer naglo skupljanje i širenje krvnih sudova može da poremeti cirkulaciju u mozgu i to može da dovede do glavobollje.

2 komentara

  1. The luxury proposed might be incomparable; citizens are never fail to looking for bags is a Native goals. The idea numerous insert goals uniquely to push diversity with visibility during the travel and leisure arena. Hotels Discounts

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com