NIKOM NIŠTA ZA PILEĆE NOGICE KRAJ MORAČE! Evo šta se dogodilo prije nego što su došli komunalci - Volim Podgoricu

NIKOM NIŠTA ZA PILEĆE NOGICE KRAJ MORAČE! Evo šta se dogodilo prije nego što su došli komunalci

Zbog nekoliko tona pilećih nogica istovarenih na obalu Morače – niko neće odgovarati!

Naime, komunalna policija Glavnog grada nije pronašla veću količinu životinjskog otpada koji je, navodno, nepoznata osoba isporučila na obalu Morače u Grbavcima.

Fotografija pilećih nogica istovarenih na obalu Morače raširila se regionom na opšte zgražavanje korisnika društvenih mreža.  Komunalna policija je reagovala odmah nako što su objavljene fotografije, ali je – bilo kasno.

Neko je, prije njihovog dolaska, uklonio nogice sa obale.

“Odmah po saznanju za deponovanje životinjskih nus proizvoda na obali rijeke Morače, komunalni policajci Komunalne policije Glavnog grada su obišli, primarno obalu rijeke Morače, kao lokaciju koja je istaknuta kao mjesto na kome je deponovan predmetni otpad, a zatim i  sve vodotoke i obalna područja na teritoriji Glavnog grada, i nigdje nije zatečena nepravilnost istaknuta u navedenoj inicijativi”, saopšteno je CdM-u iz Komunalne policije Glavnog grada.

Napominju da su u skladu sa zakonom preduzeli sve radnje na otklanjanju eventalne nepravilnosti.

“Kako na licu mjesta nije zatečeno prijavljeno stanje nijesu ispunjene zakonske pretpostavke za dalje postupanje u navedenoj stvari”, ističu oni.

Kako bilo, ruglo i mgući izvor zaraze, uklonjen je sa obale rijeke, a oni koj su ga tu izbacili, sledeći put če, valjda bolje razmisliti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com