Projekat ”Moje drvo” pod nazivom GoPlant.me nastupiće na inostranom tržištu - Volim Podgoricu

Projekat ”Moje drvo” pod nazivom GoPlant.me nastupiće na inostranom tržištu

Projekat “Moje drvo” je zajednički projekat Glavnog grada, kompanije “Amplitudo” i gradskog preduzeća Zelenilo koji omogućava svim zainteresovanim pojedincima, organizacijama i kompanijama da na planski i održiv način daju svoj doprinos ozelenjavanju Podgorice.

Projekat “Moje drvo” najavljen je u septembru 2018. a iste godine u oktobru Aplikacija je zvanično startovala. Od tog perioda do danas, dao je konkretne rezultate od interesovanja svih građana i društveno odgovornih kompanija, do brojnih akcija sadnje i povećanja zelenog fonda u Podgorici.

Na veliko zadovoljstvo svih ljudi koji rade na ovom projektu “Moje drvo”se priprema za nastup na inostranom tržištu. U cilju planirane regionalne i evropske promocije započet je proces registracije žiga “My Tree” za EU tržište, što govori da je ova inicijativa opravdana, da je važna i da ima potreban kvalitet kako bi izašla iz okvira Crne Gore.

Na inostranom tržištu, zbog politike zaštite intelektualne svojine, platforma će imati novi naziv GoPlant.me koja u potpunosti odražava prvobitnu misiju, kao i funkcionalnost platforme, koja će građanima osim doniranja sadnica u gradskim područjima, omogućiti i doprinos pošumljavanju vangradskih sredina.

Uvjereni smo da će projekat “Moje drvo” i u budućnosti djelovati u pravcu dodatnog razvoja jer smo svjesni da je ozelenjavanje grada preduslov za podizanja svijesti o zaštiti životne sredine i očuvanje iste.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com