Home / ŽIVOT + / Crnom Gorom / Kako je obilježen Dan opštine Mojkovac
Svečana sjednica

Kako je obilježen Dan opštine Mojkovac

Obilježavanje Dana opštine Mojkovac, 13. avgusta, ove godine pratilo je niz događaja koji su privukli pažnju ne samo lokalnog, već i stanovništva susjednih opština.

Održan je prvi “Mojkovac fest” na kojem su nastupale muzičke zvijezde iz regiona i Crne Gore, održana je i prva “Sinjajevina Sky Race” trka sa preko 200 učesnika iz 11 zemalja, otvoreni osmi “Dani meda”, a sve to je krunisano svečanom sjednicom Skupštine opštine na kojoj su prisustvovali mnogobrojni zvaničnici iz crnogorskih institucija ali i zemalja regiona.

Tom prilikom je predsjednik Opštine Mojkovac Ranko Mišnić održao niz sastanaka sa predsjednicima iz partnerskih i prijateljskih
opština i gradova i to sa Fikretom Abdićem, predsjednikom opštine Velika Kladuša iz Bosne i Hercegovine, Gergo Holeni, predsjednikom opštine Nađmeđera iz Slovačke, kao i Dinkom Burićem, predsjednikom pobratimskog grada Belišća.

Dogovorene su mnogobrojne zajedničke aktivnosi u narednom periodu, kako bi kroz razmjenu iskustava, informacija i ideja radili na unapređenju i razvoju svojih lokalnih zajednica.

 

 

 

cdm.me

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com