MLADA PODGORIČANKA VELIKOG SRCA: Donirala kožu teško povrijeđenom mladiću! - Volim Podgoricu

MLADA PODGORIČANKA VELIKOG SRCA: Donirala kožu teško povrijeđenom mladiću!

Dvadesettrogodišnja djevojka iz Podgorice Anđela Lukačević učinila je hrabar podvig-donirala je kožu Bjelopoljcu Hamedu Hasanoviću (28) koji je početkom avgusta teško povrijeđen na gradilištu auto-puta Bar–Boljare.

Hasanović je 1. avgusta povrijeđen u strujnom udaru na pruzi dok je preko šina prenosio žicu za armiranje. Zadobio je teške opekotine na 60 odsto tijela.

Poslije zbrinjavanja u podgoričkom Kliničkom centru, liječenje je nastavio u Beogradu.

Zbog težine povreda doktori su morali da mu urade transplantaciju kože, a donor je, pored njegove porodice, bila jedna djevojka iz Podgorice. Kada je čula za Hamedovu nesreću, Anđela je odlučila da mu donira kožu sa obije strane svojih butina

Anđela je CdM-u kazala da je Hamed muž njene prijateljice, te da je intervencija odrađena u Beogradu na Klinici za opekotine i plastičnu hirurgiju gdje se trenutno oporavlja.

“Oporavljam se, brzo sam u našoj lijepoj Podgorici”, kazala je hrabra Anđela.

Ovo je djelo za primjer čojstva, junaštva, humanosti, a nadasve ljudskosti.

CDM

1 komentar

  1. Pa dobro. odradio je on to na neki drugačiji način. Zaslužio je da mu se da međunožje i koža sa njega. Valjda… Svaka čast mala djevojko. Želim ti da te njegov brat oženi i da rodiš mladog Kenana, Burhana. Ismailja i još mnogo takvih…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com