PRVI PUT PROGOVORILA Posle navoda njene sestre Jelice da ih je otac ZLOSTAVLJAO, oglasila se Ana Dabović i otvorila dušu o porodičnoj situaciji - Volim Podgoricu

PRVI PUT PROGOVORILA Posle navoda njene sestre Jelice da ih je otac ZLOSTAVLJAO, oglasila se Ana Dabović i otvorila dušu o porodičnoj situaciji

Naša reprezentativka u košarci Ana Dabović, nakon Evropskog prvenstva na kojem je zajedno sa svojim saigračicama osvojila srebrnu medalju, vratila se u Beograd.

Ana Dabović
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA
Ana Dabović

Takođe, nedavno je Anina najstarija sestra Jelica Dabović napisala knjigu “Tajna jednog osmeha” u kojoj je opisala period detinjstva u kojem je njen otac tukao nju i njene sestre Anu i Milicu, kao i brata Milana.

Ana je sad za magazin “Stori” otkrila kako se oseća povodom toga što njena sestra javno govori o neprijatnim situacijama koje je proživela i istakla da ne želi da je niko posmatra “kroz” sestre.

Jelica Dabović
FOTO: SCREENSHOT TV PRVA / SCREENSHOT
Jelica Dabović

– Ko me poznaje, pa čak i ko me ne poznaje, zna šta mislim o tome. Njih dve jesu moje sestre, ali imaju pravo da rade šta god žele. One znaju moj stav, ali svako bira način na koji će živeti i predstavljati se u javnosti. Nikada nisam želela da me neko posmatra kroz sestre, ni kroz bilo koga drugoga. Sebe sam, i na terenu i van njega, predstavljala onako kako sam mislila da treba. Mislim da su i saigračice i treneri maksimalno profesionalni te da su gledali samo ono što ja radim i kako živim- rekla je Ana za pomenuti magazin.

Takođe, košarkašica je otkrila da koliko je različita od sestara, toliko i dele neke osobine.

– Nas tri smo u mnogim stvarima vrlo slične, upravo zbog toga što smo iz iste porodice i što smo odrasle u istom gradu. S druge strane, mnogo je i razlika- Jelica je prvo dete, ja najmlađe, a između nas dve je razlika 16 godina. Roditelji su se prema nama različito ponašali, kretale smo se u drugačijim društvima- dodala je Ana za pomenuti magazin.

Podsetimo, Anina sestra Jelica je izazvala veliku medijsku pažnju ispovešću o traumatičnom odrastanju, koju je podelila sa javnošću kroz knjigu. Ona je u knjizi opisala nezamislive batine koje su ona i njene sestre kao i brat dobijali od oca, a Ana se do ovog trenutka nije oglašavala povodom toga.

 

 

 

blic.rs

2 komentara

  1. Beneficial story! I must say i relished their digesting. I hope to view greater of your stuff. It is my opinion you have got remarkable information along with visualization. What i am remarkably encouraged using resources.

  2. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com