Home / ŽIVOT + / Zabava / PRVI PUT PROGOVORILA Posle navoda njene sestre Jelice da ih je otac ZLOSTAVLJAO, oglasila se Ana Dabović i otvorila dušu o porodičnoj situaciji

PRVI PUT PROGOVORILA Posle navoda njene sestre Jelice da ih je otac ZLOSTAVLJAO, oglasila se Ana Dabović i otvorila dušu o porodičnoj situaciji

Naša reprezentativka u košarci Ana Dabović, nakon Evropskog prvenstva na kojem je zajedno sa svojim saigračicama osvojila srebrnu medalju, vratila se u Beograd.

Ana Dabović
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA
Ana Dabović

Takođe, nedavno je Anina najstarija sestra Jelica Dabović napisala knjigu “Tajna jednog osmeha” u kojoj je opisala period detinjstva u kojem je njen otac tukao nju i njene sestre Anu i Milicu, kao i brata Milana.

Ana je sad za magazin “Stori” otkrila kako se oseća povodom toga što njena sestra javno govori o neprijatnim situacijama koje je proživela i istakla da ne želi da je niko posmatra “kroz” sestre.

Jelica Dabović
FOTO: SCREENSHOT TV PRVA / SCREENSHOT
Jelica Dabović

– Ko me poznaje, pa čak i ko me ne poznaje, zna šta mislim o tome. Njih dve jesu moje sestre, ali imaju pravo da rade šta god žele. One znaju moj stav, ali svako bira način na koji će živeti i predstavljati se u javnosti. Nikada nisam želela da me neko posmatra kroz sestre, ni kroz bilo koga drugoga. Sebe sam, i na terenu i van njega, predstavljala onako kako sam mislila da treba. Mislim da su i saigračice i treneri maksimalno profesionalni te da su gledali samo ono što ja radim i kako živim- rekla je Ana za pomenuti magazin.

Takođe, košarkašica je otkrila da koliko je različita od sestara, toliko i dele neke osobine.

– Nas tri smo u mnogim stvarima vrlo slične, upravo zbog toga što smo iz iste porodice i što smo odrasle u istom gradu. S druge strane, mnogo je i razlika- Jelica je prvo dete, ja najmlađe, a između nas dve je razlika 16 godina. Roditelji su se prema nama različito ponašali, kretale smo se u drugačijim društvima- dodala je Ana za pomenuti magazin.

Podsetimo, Anina sestra Jelica je izazvala veliku medijsku pažnju ispovešću o traumatičnom odrastanju, koju je podelila sa javnošću kroz knjigu. Ona je u knjizi opisala nezamislive batine koje su ona i njene sestre kao i brat dobijali od oca, a Ana se do ovog trenutka nije oglašavala povodom toga.

 

 

 

blic.rs

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com