NIKO NIJE VJEROVAO, ALI ISTINA JE: Počela izgradnja parka od 154 hiljade eura (FOTO) - Volim Podgoricu

NIKO NIJE VJEROVAO, ALI ISTINA JE: Počela izgradnja parka od 154 hiljade eura (FOTO)

Sportsko-rekreativna zona u Mojkovcu, na lokaciji nekadašnjeg jalovišta, dobila je juče još jedno gradilište, nakon što je nikšićka kompanija “Temko” počela realizaciju projekta izgradnje parkovskog prostora.

Izvođač se obavezao da radove završi u roku od 70 dana Izvođač se obavezao da radove završi u roku od 70 dana

“Ugovorena vrijednost radova je 154 hiljade eura, koje je iz kapitalnog budžeta obezbijedila Vlada Crne Gore. Izvođač se obavezao da radove završi u roku od 70 dana od dana uvođenja u posao”, navodi se u saopštenju Uprave javnih radova..

Izvođač se obavezao da radove završi u roku od 70 dana

Novi prateći sadržaj parkovskog tipa predstavlja jedan od više planiranih projekata, u cilju stvaranja uslova za punu valorizaciju ove lokacije u sportsko-rekreativne svrhe.

“Podsjećamo da je na šetalištu u toku izgradnja 63 metra duge pasarele preko magistralnog puta Podgorica – Bijelo Polje, koja će omogućiti vezu sportsko-rekreativne zone sa gradskim centrom i ujedno doprinijeti većoj bezbjednosti učesnika u saobraćaju. Radovi na pasareli trebalo bi da budu završeni krajem ove godine, a ugovorna vrijednost je blizu million eura”, navodi se u saopštenju.

Uprava javnih radova je ranije na istoj lokaciji realizovala projekat izgradnje biciklističke i trim staze.

rtcg.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com