UHAPŠENI BATINAŠI KOJI SU BRUTALNO PRETUKLI MLADIĆE: Sačekali ih u zasjedi a onda tukli BEZ MILOSTI (VIDEO) - Volim Podgoricu

UHAPŠENI BATINAŠI KOJI SU BRUTALNO PRETUKLI MLADIĆE: Sačekali ih u zasjedi a onda tukli BEZ MILOSTI (VIDEO)

Službenici policije podnijeli su krivične prijave protiv srpskog državljanina R.Đ. (49) i Bjelopoljca I.R. (49), zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, krivične prijave podnijete su u vezi sa događajem u kojem su ispred pekare „Šar“ u Bijelom Polju prije šest dana povrijeđeni Adem Grebić i A.B. iz Pljevalja.

„Sumnja se da su R.Đ, I.R. i još jedna osoba na čijoj se identifikaciji radi, 10. avgusta, ispred pekare „Šar“,fizički napali A.G. i A.B. i zadali im više udaraca“, kaže se u saopštenju

Adem Gredić (20) iz Rasova kod Bijelog Polja, pretučen je u subotu oko 23 sata, ispred pekare “Šar”, preko puta hipermarketa “Voli”, piše na profilu Vijesti iz Bijelog Polja.

On tvrdi da ga je pretukao njemu poznat sugrađanin, sa još dva nepoznata muškarca.

“U trenutku kada smo izašli iz pekare, prišla su mi dva mladića i uhvatili su me pod ruke, dok me je treći, napao s leđa i počeo da udara nekim predmetom”, ispričao je Adem.

Rekao je i da je jedan od napadača potom prišao njegovom prijatelju Admiru Bašiću i udario ga više puta, ali da je ovaj nekako uspio da se otrgne i pobjegne u Rasovo, gdje je obavijestio Ademove roditelje.

Gredić se nalazi na liječenju u bjelopoljskoj bolnici, a događaj su zabilježile nadzorne kamere sa pekare.

Istraga je u toku.

Iz Uprave policije su kazali da su njihovi službenici od momenta prijave događaja intenzivno radili na njegovom rasvjetljavanju, što je rezultiralo identifikovanjem osumnjičenih i podnošenjem krivične prijave protiv njih nadležnom tužiocu.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com