DRAMA U HRVATSKOJ! Avion prinudno sletio nasred auto-puta (FOTO/VIDEO) - Volim Podgoricu

DRAMA U HRVATSKOJ! Avion prinudno sletio nasred auto-puta (FOTO/VIDEO)

Na auto-putu Zagreb-Rijeka između Vrbovskog i Ravne Gore avion tipa “cessna 150 M” sletio je nasred vozne trake. Čitaoci 24sata.hr koji su se u tom trenutku nalazili u automobilu, snimili su prinudno slijetanje. Svi su ostali u šoku.

“Počeo je da kruži po nebu iznad nas, spustio se vrlo nisko, ali i dalje smo mislili da je to normalno, onda smo shvatili, pa on će tu stvarno da sleti! Malo je vijugao po sredini puta dok se krilom nije zabio u desnu ogradu i ostao u zaustavnoj traci, iz aviona su izašli žena i muškarac prestravljeni”, rekao je čitalac 24sata.hr koji je snimio video.

Iz Hrvatskog autokluba su o incidentu koji je, prema prvim informacijama, prošao bez povrijeđenih, izvijestili kao o “saobraćajnoj nesreći između tunela Javorova kosa i čvora Ravna Gora u smeru Rijeke, zbog čega se vozi jednim putnom trakom”.

Vatrogasci DVD-a Vrbovsko potvrdili su za Jutarnji da su intervenisali na mestu događaja, ali napominju da su daljnje postupanje preuzeli vatrogasci Auto-puta Zagreb-Rijeka koji su izašli na teren.

Zasad nema informacija o okolnostima zbog kojih je avion, koji ima manja oštećenja na ‘nosu’, morao prinudno da sleti.

 

Jutarnji.hr/24sata.hr

1 komentar

  1. A person produced a few nice points presently there. Used to do searching on the matter and discovered practically just about all people goes along with along with your blog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com