NOVAK U POLUFINALU - Volim Podgoricu

NOVAK U POLUFINALU

Sinsinatiju, pošto je u noći između petka i subote pobijedio Francuza Luku Puja sa 7:6, 6:1.

Đoković će za plasman u finale igrati protiv Rusa Danila Medveda, koji je u četvrtfinalu bio bolji od zemljaka Andreja Rubljova u dva seta, 6:2, 6:3.

Srpski i francuski teniser odigrali su dva potpuno drugačija seta.

U prvom su bili sigurni na svoj servis i osim brejk prilike za Đokovića u prvom gemu nije bilo drugih, pa je taj dio igre riješen u taj-brejku koji je dobio prvi teniser svijeta sa 7:2.

Đoković je na početku drugog seta poveo sa 3:0, iako je u trećem gemu imao problema na svoj servis pošto je napravio tri duple greške.

Branilac titule u Sinsinatiju je pri vođstvu 4:1 zatražio pomoć ljekara, ali je nakon kraće masaže nastavio meč i bez problema osvojio naredna dva gema.

U drugom polufinalu sastaće se Francuz Rišar Gaske i Belgijanac David Gofan.

BETA

2 komentara

  1. This web page is usually a walk-through for all of the info it suited you in regards to this and didn’t know who must. Glimpse here, and you’ll undoubtedly discover it.

  2. Thanks a ton for your time to have decided to put these things together on this website. Janet and I very much treasured your suggestions through your blog on certain things. I understand that you have a number of demands on program and so the fact that an individual like you took just as much time like you did to help viewers just like us via this blog is even extremely loved.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com