Počinje projekat PROBAJ DOMAĆE IZ CRNE GORE - Volim Podgoricu

Počinje projekat PROBAJ DOMAĆE IZ CRNE GORE

 

 

Klaster “Probaj domaće” realizije projekta PROBAJ DOMAĆE IZ CRNE GORE u popularnim turističkim centrima u Budvi, Baru, Petrovcu, Tivtu, Virpazaru, Rijeci Crnojevića.

Projekat se sprovodi uz podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma, u okviru Programa podsticajnih mjera u oblasti turizma 2019-2020.

Projekat PROBAJ DOMAĆE IZ CRNE GORE zamišljen je kao promotivna, marketinška, medijska i sajamska kampanja koja će članovima Kalstera „Probaj domaće“ i drugim poljoprivrednim proizvođačima, kao i vlasnicima etno sela, omogućiti da prošire tržište svojih proizvoda i usluga na turiste koji tokom ljeta posjećuju Crnu Goru. Projekat će im takođe omogućiti da uspostave direktan kontakt i dogovore plasman svojih proizvoda sa predstavnicima turističke privrede Crne Gore (HORECA), kao i da povećanju konkurentnost tradicionalnih proizvoda na domaćem tržištu.

 

Pored susreta proizvođača i turista, organizovaćemo  direktne kontakte proizvođača i predstavnika turističke privrede i ugostitelja, kako bi se domaći proizvodi našli u njihovoj ponudi.

 

Projekat će trajati tokom cijelog ljeta, a od 17. do 20. avgusta projekat realizujemo u Petrovcu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com