JADRANKA BARJAKTAROVIĆ IMALA NEPRIJATNU SCENU NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Prekršila zakonska pravila, a ovo je KAZNA koju je morala da PLATI! - Volim Podgoricu

JADRANKA BARJAKTAROVIĆ IMALA NEPRIJATNU SCENU NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Prekršila zakonska pravila, a ovo je KAZNA koju je morala da PLATI!

Pjevačica Jadranka Barjaktarović imala je neprijatnu situaciju na crnogorskom primorju,a sve se izdešavalo pošto je pevačica prekoračila brzinu.

“Jadranka je žurila pa je malo jače dodala gas. Patrola koja je dežurala te noći pjevačicu je zaustavila zbog prekoračene brzine kretanja vozila, a policajci su pjevačicu prepoznali. Poručili su da zakon mora da se poštuje i da kaznu mora da plati. Jadranka je na licu mjesta platila polovinu kazne, što je nekih 60 eura. Ljubazno se pozdravila sa momcima u plavom i nastavila u klub.” – ispričao je izvor blizak pjevačici.

“Dešava se, nažalost. Naravno da sam platila kaznu. To što sam javna ličnost ne znači da imam protekcije u odnosu na druge vozače.” – bila je iskrena pjevačica.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com