LUKA SAMARDŽIĆ PRIVEDEN ZBOG KOMENTARA GRAFITA NA ZGRADI CPC: Napisao RUKE IM SE ZLATILE, policija tražila saučesnike (FOTO) - Volim Podgoricu

LUKA SAMARDŽIĆ PRIVEDEN ZBOG KOMENTARA GRAFITA NA ZGRADI CPC: Napisao RUKE IM SE ZLATILE, policija tražila saučesnike (FOTO)

Ppolicija u Nikšiću juče je privela Luku Samardžića zbog Fejsbuk komentara ispod vijesti da je neko pisao grafite na objektu NVO CPC.

Samardžić je zbog komentara „Ruke im se zlatile“ bio priveden u stanicu policije i podvrgnut ispitivanju da li on ima veze sa osobama koje su pisale grafite, javlja portal IN4s.

Samardžić je, kako se navodi, policiji rekao da što se tiče grafita na ljetnjikovcu Kralja Nikole saznao je sa društvenih mreža.

„Tačno je da sam sa svog profila podržao isto, jer sam Srbin i podržavam Srpsku pravoslavnu crkvu, ali ja ne znam ko je ispisao navedene grafite, sa sigurnošću tvrdim da to ja nisam uradio, niti sam bilo koga nagovorio. To je za mene krajnje nisko, jer imaju Srbi drugi način otpora prema takozvanoj CPC”, izjavio je Samardžić u stanicu policije i dodao: „Milo mi je što je to našarano, a ako vam smeta uzmite farbu pa prefarbajte“.
Samardžića su u policiji zadržali dva sata, pored korektnosti u ponašanju koju on navodi, pitali ko su ga za imena drugova sa naslovne slike na Fejsbuku, čime se bave i tražili da da njihove brojeve telefona, što je on odbio, prenosi In4s.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com