UHAPŠEN KUM DUŠKA KNEŽEVIĆA Đukanović: Drastičan i nezapamćen vid zloupotrebe službenih ovlašćenja - Volim Podgoricu

UHAPŠEN KUM DUŠKA KNEŽEVIĆA Đukanović: Drastičan i nezapamćen vid zloupotrebe službenih ovlašćenja

Dejan Sekulić, kum vlanika Atlas grupe Duška Kneževića uhapšen je večeras oko 18 sati, saopšteno je iz Atlas grupe.

Po navodima Sekulićevog advokata Zdravka Đukanovića, Sekulić je uhapšen po nalogu Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

“Uhapšen je bez ikakvog pravnog osnova i suprotno zakonu, a postupanje Specijalnog državnog tužilaštva u Podgorici se može okarakterisati kao otvoreni teror prema svim licima koja su bliska Dušku Kneževiću. Cilj ovog terora je njihovo zastrašivanje, a smisao je stvaranje sve jačeg pritiska na Duška Kneževića, kako bi odustao od svoje borbe i od otkrivanja nezakonitosti u vrhu izvršne vlasti Crne Gore”, dodao je Đukanović.

Sekulić je, navodi, jutros davao izjavu pred policijskim službenikom specijalnog policijskog tima.

“Nakon toga, policijski službenici su obavijestili specijalnog tužioca Lidiju Vukčević da je saslušanje završeno, koja je nakon toga telefonom pozvala Sekulića i rekla mu da mora da i kod nje da izjavu u 15 sati. Sekulić je saslušan i u Specijalnom državnom tužilaštvu i to saslušanje je trajalo gotovo dva sata”, dodao je on i rekao da mu, kao advokatu, nije dzvoljeno da priustvuje saslušanju.

“Ovakvo postupanje predstavlja drastičan i nezapamćen vid zloupotrebe službenih ovlašćenja i, kako sam već naglasio, nastavak još ekstremnijeg otvorenog terora prema članovima porodice i prema licima koja su bliska Dušku Kneževiću. Odbrana će o daljim radnjama i postupcima koje će preduzeti obavijestiti javnost nakon sjutrašnjeg saslušanja Dejana Sekulića, trećeg saslušanja u ova dva dana”, zaključio je Đukanović.

1 komentar

  1. Can I just now say that of a relief to discover somebody who in fact knows what theyre speaking about on the internet. You actually know how to bring a worry to light and earn it essential. Workout . have to check out this and appreciate this side of your story. I cant believe youre not more well-liked since you definitely provide the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com