“Isprskali su mi sprej u oči, pa me šutirali dok se nisam onesvestio! Sveštenici su me spasli!” - Volim Podgoricu

“Isprskali su mi sprej u oči, pa me šutirali dok se nisam onesvestio! Sveštenici su me spasli!”

Baranin Anes Čičić koji tvrdi da su ga, na parkingu ispred donjeg manastira Ostroga, pretukla dvojica službenika Turističke organizacije Danilovgrad, kaže da su mu u pomoć pritekli sveštenici.

Kako je naveo, pretukli su ga Radule Pavličić i Stefan Vukadinović.

Podnio je krivičnu prijavu, ali je ubijeđen da policija pokušava da “izrežira nešto” kako bi on ispao kriv jer nisu nisu saslušali ni svjedoke iz autobusa, ali ni ostale turiste i vozače drugih autobusa koji su bili tu.

Tvrdi da je u subotu oko 8.30 autobusom “Zeković prevoz” stigao sa putnicima do naplatnog punkta, ali da su prošli jer zaposlenih koji naplaćuju taksu nije bilo na radnom mjestu.

“Nastavili smo do parking prostora ispred manastira, putnici su počeli da izlaze i preusmjeravao sam ih na manastirske mini-buseve. Tada su mi prišli Vukadinović i Pavličić koji me je isprskao sprejom. Uhvatio sam se za oči, a oni su počeli da me udaraju šakama. Kada sam pao na zemlju, nastavili su da me udaraju nogama. Izgubio sam svijest, a kada sam se osvijestio vidio sam da sam u manastiru i da mi sveštena lica ukazuju pomoć”, kazao je Čičić inspektorima.

Međutim, direktor TO Danilovgrad Ivan Dragojević, kaže da je istina drugačija – da su se njihovi zaposleni branili od vlasnika Turističke agencije “Mona” koji ih “godinama maltretira, provocira i nasrće” na njih kako bi izbjegao plaćanje izletničke takse.

Dragojević kaže da je Čičić tog jutra projurio autobusom pored naplatnog punkta, o čemu su ga zaposleni odmah obavijestili, kao i turističkog inspektora.

Istakao je da je odmah sa policijom pošao na lice mjesta, i da je slijed događaja kakav su opisali i prijavili policiji snimljen telefonom.

Ukoliko se policija bude bavila ovim slučajem, moraće da utvrdi ko govori istinu jer su im izjave dijametralno suprotne.

Vijesti

2 komentara

  1. I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you might have hit the nail for the head. Your thought is outstanding; ab muscles an element that not enough people are speaking intelligently about. I will be happy that I found this inside my hunt for some thing with this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com