Uhapšeni osumnjičeni za krađe po budvanskim plažama - Volim Podgoricu

Uhapšeni osumnjičeni za krađe po budvanskim plažama

Budvanska policija uhapsila je Novljanina R.B. (33) i M.M. (28) iz Sremske Kamenice, osumnjičene da su u protekle dvije sedmice pokrali više turista na budvanskim plažama. Uhapšeni su u odvojenim policijskim akcijama, a lisice na ruke stavili su im inspektori u civilu koji su ih zatekli u krađama, piše Dan.

Pred policijskim inspektorima branil i su se da su bili prinuđeni da kradu, tvrdeći da nijesu mogli da obezbijede sezonski posao, zbog čega su navodno i došli u Budvu.

Novljanin je osumnjičen za osam krađa, uglavnom na Jazu, a srbijanski državljanin za deset počinjenih na Slovenskoj plaži.

Iz Uprave policije je rečeno da su uhapšeni vrebali turiste koji su im izgledali imućniji, a potom čekali da uđu u vodu i krali im torbe. Ukradeni novac su trošili, a mobilne telefone, nakit i druge vrijedne stvari prodavali.

Obojica su privedena sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću, koji je potvrdio da je R.B. i M.M. saslušao juče u prisustvu izabranih branioca. Kazao je da je prihvatio predlog tužilaštva da im odredi pritvor do 30 dana. Oni su juče upućeni u spuški Istražni zatvor.

Kako bi spriječili krađe na plažama, budvanska policija odredila je više inspektora koji su svakodnevno, u civilu, na plažama. Kontrolišu sumnjivce i nadziru ih. Upravo je to i sada dalo rezultat, saopštili su iz policije.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com