BRUTALNA LIKVIDACIJA: Beograđanin upucan u glavu pred ženom i djetetom - Volim Podgoricu

BRUTALNA LIKVIDACIJA: Beograđanin upucan u glavu pred ženom i djetetom

U Švedskoj ubijen Beograđanin Saša Todorović (55) zvani Trta, višestruko osuđivani kriminalac. Todorović je likvidiran u ponedeljak uveče u Stokholmu ispred jednog butika. Kako javljaju švedski mediji Todorović je upucan u glavu i to pred ženom i djetetom. Ubice su ga sačekale kada je iz prodavnice krenuo ka kući i zapucali. Todorović je na licu mjesta ostao mrtav.

Policija je privela trojicu osumnjičenih za Todorovićevu likvidaciju. Dvojica su starosti oko 20 godina, a treći ima oko trideset godina i od ranije je poznat policiji. On je izdržavao zatvorsku kaznu zbog pljačke i trgovine drogom.

I žrtva je dobro poznata švedskoj policiji, pišu tamošnji mediji. Todorović je u Švedskoj odgovarao za desetak krivičnih djela. On se našao iza rešetaka 2015. godine zbog posjedovanja revolvera, a prilikom pretresa stana pronađeno je još oružja. Osuđen je zbog kršenja zakona o oružju i zbog droge.

Njegovo ime se povezivalo prethodnih godina kao ključno u nekoliko opsežnih istraga o švercu droge. Protiv njega je bila podnesena prijava dok je bio u bjekstvu 2002. a nakon što je nađen amfetamin u vrijednosti 65 milona švedskih kruna.

 

Todorovićevi saučesnici su osuđeni na 10 godina zatvora, a protiv njega je obustavljen postupak 2012. godine. Poslednjih godina bavio se ugostiteljstvom i radio distribuciju povrća zajedno sa jednim od najpoznatijih pljačkaša u Švedskoj. Švedska štampa piše da likvidacija Todorovića ima veze sa zločinima, pljačkama i ubistvima većeg broja zločinaca.

 

Kurir.rs/zaramis.se

1 komentar

  1. The idea of a drug being able to do that is never really discussed nor is the idea of addiction, what it means for people around you, all the things that are usually brought up in a drug film.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com