Home / NOVOSTI / Kultura / Legendarni muzičari iz “Ko to tamo peva” nakon 39 godina su NEPREPOZNATLJIVI I EVO KAKO ŽIVE (FOTO)

Legendarni muzičari iz “Ko to tamo peva” nakon 39 godina su NEPREPOZNATLJIVI I EVO KAKO ŽIVE (FOTO)

Miodrag Mića Kostić i Nenad Kostić prije 39 godina zaigrali su u legendarnom domaćem filmu “Ko to tamo peva” i ostvarili zapažene uloge o kojima se i danas priča.

Nenad Kostić, mali muzičar iz filma “Ko to tamo peva”, kaže da i danas, gotovo četiri decenije kasnije, dok vozi autobus na poslu sreće iste situacije nalik onima iz kultnog filma.

Nenad Kostić je 1980. godine išao u peti razred osnovne škole u Vrčinu, kad je od njegovog strica Miodraga, koji je svirao harmoniku, stigao poziv da ide sa njim da snima film u Delibatsku peščaru. Stric mu je objasnio da želi da učini njegovom prijatelju iz vojske Slobodanu Šijanu da snimi diplomski rad i da će učestvovati svi poznati glumci.

Jedanaestogodišnji Nenad je pristao da ode na probu filma “Ko to tamo peva”.

– Prošli smo probu i onda je trebalo da potpisujemo ugovore. Dobio sam oko 1,5 miliona dinara, a recimo da je novi “fića” koštao četiri. Bilo je to dosta para za to vreme. Probali smo pesmu i nije izgledalo loše. E, onda smo krenuli na snimanje, a prema scenariju, trebalo je da budem ćelav. Kad su pokušali da me šišaju, počeo sam da plačem, nisam dao, rekao sam ako će da me šišaju, neka traže drugog. Neda Arnerić i Dragan Nikolić nisu dali da odem jer sam im se dopao – priseća se Nenad početka snimanja filma

FOTO: JUGOSLOVENSKA KINOTEKA / PROMO
S druge strane, Miodrag kaže da ga ljudi prepoznaju i danas i traže da pjeva “Za Beograd za Beograd”.

– Evo sinoć smo opet morali da zapjevamo sinoć. Nije mi dosadno da je pjevam svaki put iznova. Ta pjesma mi je donijela slavu i reklamu, iako nisam vjerovao u to”, rekao je Kostić prije tri godine jutarnjem programu kod Dee i Sarape.

Blic

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com