NAPAD MASKIRANIH HRVATA SA MAČETOM NA SRBE DOK SU GLEDALI CRVENU ZVEZDU: Petoro povrijeđenih, među njima i jedno dijete - Volim Podgoricu

NAPAD MASKIRANIH HRVATA SA MAČETOM NA SRBE DOK SU GLEDALI CRVENU ZVEZDU: Petoro povrijeđenih, među njima i jedno dijete

Goste kafića koji su gledali TV prenos utakmice Jang bojs – Zvijezda u mjestu Uzdolje blizu Knina napalo je 15 maskiranih osoba, a među napadnutima je bilo i žena i djece, javili su hrvatski mediji.

Kako je prenio zagrebčki Jutarnji list, sinoć se u Uzdolju, selu u opštini Biskupija pokraj Knina u kafiću u kojem su okupljeni gledali utakmicu Crvene zvijezde i Jang bojsa dogodio incident, a prema navodima potrtala Feral news, pet povrijeđenih je prevezeno u bolnicu u Kninu.

Među njima je i vlasnik kafića koji je dobio udarac flašom u glavu i njegova supruga, te jedno devetogodišnje dijete.

Šibenska policija je jutros potvrdila da se dogodio ovaj incident, navodeći u saopštenju da je “u mjestu Uzdolje, nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i fizički napali vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta, a tom prilikom pet osoba je lakše povrijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik”.

“Tokom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, privedene su u prostorije policije na kriminalističko istraživanje”, navela je policija.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com