Bivša direktorica Atlas banke pod istragom SDT-a, a preminula prije nekoliko mjeseci? - Volim Podgoricu

Bivša direktorica Atlas banke pod istragom SDT-a, a preminula prije nekoliko mjeseci?

Hapšenje Dejana Sekulića, kuma optuženog predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića, i nekoliko bivših direktora Atlas banke, juče i prekjuče ponovo je skrenulo pozornost na jednu od najvećih afera u posljednjih nekoliko godina u Crnoj Gori. Danas, međutim, skrećemo pažnju na gotovo nevjerovatan previd u istrazi ovog slučaja.

Specijalno državno tužilaštvo donijelo je, naime, naredbu o sprovođenju istrage i protiv srpske državljanke Vesne Furth Pavlović, nekadašnje direktorice Atlas banke koja je, kako saznaje TV Vijesti, prema onome što su advokati odbrane saopštili istražnim organima, preminula prije nekoliko mjeseci.

S tom činjenicom, očigledno, nije bilo upoznato Tužilaštvo, niti je preko nadležnih organa Republike Srbije obavilo provjeru.

Prema saznanjima Televizije Vijesti, u naredbi o sprovođenju istrage navodi se da Pavlović ima prijavljeno prebivalište u Beogradu i Leskovcu i da nije mogla biti saslušana jer nije bila dostupna nadležnim organima Crne Gore.

Ostali osumnjičeni Mihailo Banjević, Duško Đukanović i Đorđe Đurđić, saslušani su juče, nakon čega su pušteni da se u daljem postupku brane sa slobode, dok se Sekulić nalazi u Istražnom zatvoru, nakon što mu je sudija za istragu podgoričkog Višeg suda danas nakon saslušanja, a po predlogu SDT-a odredio pritvor do 30 dana.

2 komentara

  1. zdravo
    Ja sam privatni zajmodavac i financijski agent koji daje zajmove za osobno i korporativno financiranje. Trebate li trenutačni zajam da biste očistili svoj dug ili vam je potreban zajam kapitala da biste poboljšali poslovanje? Jesu li vas druge banke i financijske agencije odbacile? Bilo da vam treba zajam za konsolidaciju ili preuzimanje obveza, više ne tražite jer smo tu da sve vaše financijske probleme pretvorimo u nešto prošlo. Zadovoljstvo kupaca cilj je kada se prijavite kod nas, prijavite se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti vratiti s obzirom na trenutnu financijsku situaciju i zatim postaviti rodovnik otplate kredita na odgovarajući način prema vašim potrebama. Jednostavno dobivanje osobnog zajma iz globalnog financijskog fonda: pošaljite nam e-poštu na: [email protected]

  2. Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
    Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
    * Krediti
    * Krediti za nekretnine
    * Poslovni zajmovi
    * Hipotekarni krediti
    * Zajmovi kod kuće
    * Zajmovi za konsolidaciju duga
    * Osobni zajmovi
    Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijave se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam e-poštu na: [email protected]

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com