Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / Ključna stvar za dobar brak: Srećna supruga – srećan život

Ključna stvar za dobar brak: Srećna supruga – srećan život

Oko 40 do 50 posto parova u Sjedinjenim Američkim Državama odluči da odustane od braka i razvede se. Da se ovo ne bi desilo i vama, nije dovoljno samo vjerovati u ideju da se razvod braka vama ne može dogoditi. Potrebno je da radite na svom odnosu i da nikada ne odustajete od iskazivanja ljubavi prema partneru.

Istraživanja su potvrdila da na kvalitet braka i te kako utiče količina sreće žene, jer ukoliko se žena osjeća nesrećno to može biti veoma destruktivno za bračni odnos.

Dakle, postoji jednostavno pravilo koje kaže Srećna supruga, srećan život. Ako želite da vaš brak bude uspješan i uopšteno srećan, potrebe žene moraju biti zadovoljene.

Osim toga, istraživanja su pokazala da što je žena zadovoljnija bračnom zajednicom to će i njihov partner biti srećniji. Naime, žene kada su srećne učiniće sve za svog supruga.

Bright side je analizirao 394 para koji su u prosjeku bili 39 godina u braku i ono što je interesantno jeste da su svoje zadovoljstvo bračnim životom ocijenili ocjenom pet od mogućih šest. Ono što je bilo iznenađujuće jeste da su muškarci bili zadovoljniji svojim brakovima, što u suštini znači da srećna žena svog supruga čini još srećnijim.

Ono što je studija još pokazala jeste da se žena postaje nesrećnija kada je njihov suprug bolestan, međutim nivo sreće kod muškaraca se ne mijenja kada se njihove žene razbole. Objašnjenje je jednostavno!

Žena se uvijek brine za muškarca ako se osjeća loše, dok žene koje su bolesne uvijek se oslanjaju na svoju ćerku. Zbog toga su žene stalno pod stresom. Stručnjaci preporučuju da oba partnera treba da pokažu brigu i ljubav kako bi srećno živjeli zajedno.

 

 

 

cdm.me

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com