MAKLJAŽA 5 žena se potuklo, pa završile u bolnici! Prvo su pale psovke i uvrede, a onda su razmijenile udarce! - Volim Podgoricu

MAKLJAŽA 5 žena se potuklo, pa završile u bolnici! Prvo su pale psovke i uvrede, a onda su razmijenile udarce!

Podjela imovine bivših supružnika motiv je za brutalnu tuču u kojoj je učestvovalo pet ratobornih žena, saznaje Avaz.ba. Slučaj, o kojem bruje cijela BiH i region, odigrao se juče oko 16 sati u gradačačkom naselju Vučkovci.

Izvor blizak istrazi otkrio je da je D. M. diobom bračne imovine dobila pola kuće, s čime se nisu mogle pomiriti zaova i njena ćerka. Tako su skovale plan i napale snaju. U tuču su se uključile još dvije žene, a svi akteri žive u inostranstvu.

Slučaj je pripadnicima Policijske uprave Gradačac istog dana u 16:25 sati prijavila R. M. (39). Prema navodima iz prijave, S. J. (55) prijetila je i upućivala psovke njenoj ćerki. Potom je S. J. s nekoliko žena došla u privatnu kuću R. M., gde je došlo do okršaja. Kako piše Avaz.ba, sijevale su pesnice na sve strane, a bilo je i težih udaraca.

Akteri makljaže D. M., R. M., A. V., S. V. i H. M. završile su u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Gradačcu. Povrijeđene S. V. i H. M. zadobile su teže povrede, pa su zbrinute u tuzlanskoj bolnici.

U slučaj se uključilo i nadležno tužilaštvo, koje je otvorilo opsežnu istragu. U toku su saslušanje aktera incidenta i kvalifikacija krivičnih djela.

 

Avaz.ba

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com