ŽENA KOJA JE NARUČILA UBISTVO MUŽA NA PSIHOLOŠKOM VJEŠTAČENJU “Tatjana nije puno pričala, uvek je sjedela po strani i IZGLEDALA LJUTITO” - Volim Podgoricu

ŽENA KOJA JE NARUČILA UBISTVO MUŽA NA PSIHOLOŠKOM VJEŠTAČENJU “Tatjana nije puno pričala, uvek je sjedela po strani i IZGLEDALA LJUTITO”

U istrazi za krivično djelo pokušaj teškog ubistva u podstrekavanju, za koji se sumnjiči Tatjana B. (48) iz Sente, ove sedmice ona će po naredbi postupajućeg zamenika tužioca biti poslata na psihijatrijsko-psihološko veštačenje u Beograd.

Stručnjaci Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu treba da utvrde da li je Tatjana bila uračunljiva kada je tražila da joj pomoćni radnik za novčanu nadoknadu od 1.600 evra ubije muža.

Odmah nakon hapšenja i saslušanja određen joj je pritvor do 30 dana po nekoliko osnova, da ne bi uticala na svedoke, zbog uznemirenja javnosti i bojazni da će dovršiti krivično djelo. Nalazi se u Okružnom zatvoru u Subotici, dok će ostali svedoci, potencijalni ubica baštovan (33), Tatjanin suprug Zoran B. (49) i drugi Senćani koji bi mogli da budu upućeni u ovaj slučaj u toku ove sedmice biti saslušani u Višem sudu, odnosno tužilaštvu.

I dalje nije poznat motiv žene koja je od maja pokušavala da realizuje plan u dogovoru sa baštovanom. Tražila je od njega, za šta je odmah i platila 1.000 evra, da u toku noći uđe u njihovu kuću, Zorana ubije, a nju pretuče i izvrši premetačinu.

Nezvanično saznajemo da je baštovan novac potrošio, Tatjanin plan nije sproveo u djelo, a ona je na njega vršila pritisak da to učini. Sve je prijavio policiji i žena je uhapšena u četvrtak prilikom primopredaje 80 evra za pomoćnika u krivičnom delu.

– Poznajemo ih oboje. Bili smo i na istim slavljima. Zoran je jako sposoban, dobar, spretan i ljubazan. Sve najlepše mogu reći za njega. O Tatjani imam drugačiju sliku. Nikada nije previše pričala sa drugim ženama, već je sjedela po strani i delovala je ljutito. Odgovarala je kratko na pitanja, ali se sama nije uključivala u razgovore. Nisam puno obraćao pažnju na to i jako smo svi iznenađeni onim što smo čuli. Niko tako nešto ne bi mogao ni da pretpostavi – kaže Senćanin, poznanik bračnog para.

Od kada je Tatjana uhapšena Sentom kruže i priče o tome da je “sramota što je Tatjana život svog supruga procenila na 1.600 evra”.

– To su imućni ljudi, zar je moguće da je za toliko malo novca htjela da joj neko ubije muža. Zar njegov život vredi samo 1.600 evra. Da nije tužno, bilo bi smiješno. Mnogo mi je žao tog čovjeka, mada se uvek treba zapitati šta je tu ženu navelo uopšte da tako nešto pomisli – pričaju mještani malog mesta na Tisi.

 

 

blic.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com