Hrvatski državljanin usmrtio dvoje turista u Crnoj Gori, pa pušten za 5000 eura - Volim Podgoricu

Hrvatski državljanin usmrtio dvoje turista u Crnoj Gori, pa pušten za 5000 eura

Jedan od dvojice hrvatskih državljana koji se terete za šverc 340 kilograma marihuane vlasnik je jedne malo poznate turističke agencije u Dubrovniku i jednom je bio osumnjičen za izazivanje saobraćajne nesreće u Crnoj Gori, u kojoj je usmrtio dvoje turista.

Prema pisanju hrvatskih medija, on je nakon samo jednog dana provedenog u istražnom zatvoru pušten na slobodu uz položeno jemstvo od 5000 eura.

Hrvatska policija je na graničnom prelazu Karasovići zaplijenila oko 340 kilograma marihuane, koju su pronašli u autobusu koji je ulazio iz Crne Gore.

Rukovodilac Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica objasnio je da se droga nalazila u autobusu dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin.

“Tokom obavljanja granične kontrole, službenici policije su u autobusu pronašli 17 sportskih torbi u kojima se nalazio 41 paket s ukupno 341,8 kg marihuane. Zbog sumnje da je krijumčario drogu, uhapšen je 40-godišnji vozač i još jedna osoba koja se dovodi u vezu s ovim krivičnim djelom”, kazao je Tikvica.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com